Att ha ett budgettips!

 

3V6A7712

 
 

Vi behövde en tvättkorg på Buses rum för att slippa att vår blev full på två dagar typ, och så hittade vi den här! En stor, rejäl en i juteväv från Rusta för bara 149 kr. Mycket bra kap. Så det får bli dagens tips om ni behöver en tvättkorg och har en Rusta i närheten!

(Fågelburen är en gammal från PB Home som jag målat med Kalklitir och fyllt med Happy Lights, funkar fint som nattlampa och ger såntdär mjukt, varmt ljus).

 
 

3V6A7745

 
 

Och jodå, tavlan har kommit upp!

Där sitter den som en smäck och jag ser nya detaljer i den varje gång jag stannar framför den med Noah i famnen och inspekterar, pekar och berättar.

Och vad gör jag idag tro? Jo, jag ska strax bege mig mot flygplatsen för att flyga upp till Stockholm och gå på Stockholm Furniture and Light Fair. Mycket mässor just nu känns det som, men jag suger tacksamt i mig inspirationen som en svamp och den här mässan åker jag till för att träffa ett företag som eventuellt vill anlita mig för att ta inspirationsbilder av deras produkter så det ska bli himla spännande. Och så plockar jag med mig Jenny så kan hon och jag strosa runt och se på utbudet och få en dos inspiration när jag ändå är igång, tänker jag.

Så, flyg – mässa – flyg hem igen. Så blir min fredag.

 

7 kommentarer till “Att ha ett budgettips!

  1. Tycker verkligen om Happy lights.. Men nu finns det ju såna slingor att köpa på de flesta ställen. Finns en sak med just Happt lights som jag inte är nöjd med och det är att bollarna sitter dåligt. Har du samma erfarenhet? Jag har köpt tre slingor och det är samma sak med alla..

  2. Åh så bra, är på jakt efter ny tvättkorg. Hade aldrig fått för mig att leta där men Rusta blir det alltså. TACK!

  3. Åh, vi har också en sån. Vill varna för att ställa saker på den, speciellt tunga saker. Locket på vår började bågna ganska snabbt. Men det var något år sen vi köpte vår, så kvaliteten kanske är bättre nu. Tråkigt om lyktan skulle trilla pga att locket ger vika.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg