Att ha blommor även åt Buse.

 

3V6A9717

 
 

Klart att även Buse ska ha lite fägring på rummet!

Jag blev så chockad nu när jag var i Karlsborg och fick halka omkring i snö, så jag blev extra glad över våra skånska plusgrader och köpte igår lite nya snittblommor till hemmet när jag ändå var i Malmö. Lite franska tulpaner till vardagsrummet (har kommit på att det är dom som håller absolut längst) och så en handfull ranunkler till sovrummet, och till Buses rum vackra blå anemoner som får stå på hans lilla sängbord och sprida vår.

Klart att även han ska ha blommor.

 
 

3V6A9724

brb

 
 

På hans lilla nattygsbord gjort av två äppellådor står det just nu dinsousarielampan han fått av Nelly, ett doftljus som luktar mjukt av kokos, en liten ask med en Mailegmus och en vacker måne gjord av fjädrar som jag produktfotograferade åt Jenny och bara var tvungen att köpa loss eftersom den passar hans rum så fint.

Den ska kanske hängas upp sen, men för nu står den vackert där lutad mot väggen.

 
 

3V6A9753

 
 

Och det var en liten morgonkik in på Buses rum, det!

Med snittblommor och en tacksamhet över våren och en längtan så starkt att det inte är klokt över att få ett färdigt badrum i Drömmen så att renoveringsstöket försvinner och jag kan ta barn och hundar dit och andas skogsluft och gå på fuktig mossa och inte höra så mycket mer än tystnaden.

Men, allt har sin tid – även det.

Nu fortsätter vi med tisdag så länge.

 

11 kommentarer till “Att ha blommor även åt Buse.

  1. så fint, så fint. Älskar stilen. Hos oss funkar det inte då hela rummet är belamrat med dator och tv spel 🙁 . Ha en riktigt fin tisdag

  2. Tack för din fina blogg! Så varm, kärleksfull och generös!
    Och tack för din fina layout-som gör att bloggen är läsbar i telefonen.
    Något jag också noterade att Elsas nya bloggare-Swrianna-(fick jag det rätt nu)? – också har.
    Så alltså -kärleksfull värme, läsbar i telefonen 😉 Tack<3

  3. Hej Emma ! Jag måste fråga dig en sak 🙂 hur går det med din second Female Somali jacka du hade på dig i Prag? Ser inte att du använder den ? Eller har jag missat det? Jag har själv en likadan och har använt min sparsamt ! Men det jag ser med jackan/kappan är att ärmarna ser noppriga ut tyget liksom gnor ihop sig som noppror … Det tycker inte jag är så snyggt att den redan ser ut som jag haft den typ tre år !!! Är det så med din kappa ????

    1. Jodå den använder jag (så sällan jag syns på bild på bloggen) särskilt nu när det blivit lite mildare. Inga noppor hittills hos mig?

  4. Fattar inte ens hur man får ungar som inte river ner vaser i lekens iver…tips? Haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg