Att ta över i storebrors rum.

 

3V6A7656

 
 

Husets bästa rum är enligt Noah helt klart Buses;

där inne kan han kravla omkring cirka hur länge som helst och bläddra bland böcker, sortera leksaker och pussa gosedjur. Om flickorna finns där inne också så är det en extra bonus – då kan han stå mot sängkanten och dela ut bebispussar (de där med öppen mun och mycket slem ni vet) till vem som än vill ta emot. Och det är ganska många som vill ta emot.

 
 

3V6A7638

na

 
 

Tanken är att Noah ska få det här rummet lite senare, och att Buse flyttar upp till rummet som just nu står tomt där uppe och inväntar ny au pair eller annan lösning. Och att Noah sen, när han är äldre, flyttar upp även han – så att dom båda två har hela övre våningen och med det gott om plats. Det finns liksom redan två färdiga ”gatt” åt varsin sovhörna åt dom, och ett stort gemensamt utrymme, så det är perfekt. Och vill man kan man även slänga upp en vägg eller två.

Men än så länge så bor Noah hos oss, och så lånar han storebrors rum på dagarna.

Han och flickorna.

 
 

3V6A7625

 
 

Och det funkar ju fint det också.

Och så vill jag passa på att TACKA så hemskt, hemskt mycket för alla snälla och varma kommentarer i förra inlägget – ni anar inte hur glad det gör mig att ni tagit er tiden att skriva några rader med positivitet till mig. Det betyder verkligen mycket, så tack igen för det.

Nu tar vi lördag allihop, med fika på stan och tulpanjakt och letande efter ett nagellack till Buse (ja han vill ha ett svart och ett rosa och helst ett som ser ut som eldflammor *hrm* så jag får se vad vi kan hitta).

Vi hörs snart igen.

 

16 kommentarer till “Att ta över i storebrors rum.

 1. Godmorgon!
  Ja det är liksom kärlek i varenda liten vrå i er familj ❤️ Man blir så varm i hjärtat av att läsa dina inlägg och se dina bilder.
  I vår familj har tekniken tagit över mer och mer, det blir väl så med en intresserad man och nästan bara stora barn men jag v i l l verkligen att böcker och läsning ska vara en viktig del och blir så himla inspirerad av dig där. Har tagit fram alla gamla Lasse Maja och ska introducera dem för lillebror nu och håller tummarna för att dem passar : )
  Är så glad att jag hittade hit.
  Nu ska här ut och njutas sol och värme och kvittrande småfågelsång.
  Kram Malin

 2. Så roligt att leka med storebrors saker. 🙂
  Har funderat lite på er aupair, vad hände, hur gick det att ha en, vars har hon tagit vägen?
  Så roligt att starta dagen med att läsa din blogg. Ha en skön lördag!

 3. Åh det är så fint att se att era hundar verkligen är som vilka familjemedlemmar som helst❤️ En fråga bara, hur gör du sommartid med hundar i soffor/sängar och fästingar? Har du nåt mirakeltips? Jag har liiiite fobi för fästingar, och de tycks särskilt älska vår ena hund… En gul labrador. Plockar säkert 10 fästingar om dagen under högsäsong:( och jag hade gärna haft båda våra hundar i soffan och myst, men jag är så nojig för att hitta de där hemska djuren krälandes på vår dotter eller på mej själv😥 Låter säkert jättefjantigt i mångas öron, men jag avskyr dem verkligen! Hoppas du har nåt bra tips att dela med dej av😄 Och återigen, tack för en av de bästa bloggarna som finns att läsa!

  1. Fästingmedel 🙂 finns ju mer skonsamma såna, förra året fick dom bara en tablett och den gav skydd i 3 mån.

 4. Jag har vaccinerat mig mot Tbe ingen rolig sjukdom att få,hunden fick som dina tablett det var jättebra inte en fästing.Fint att du tar hand om din kompis hon har fått för mycket smärta inte roligt för en ung söt flicka.njut av dina gulliga pojkar ,de blir fort stora , min flyttade till andra sidan jordklotet så då kan man inte ses så ofta. härligt rum Buse har förstår den lille.
  Må så gott Yvonne

 5. För att göra eldflammor på naglarna kan man svampa på gult o oranget nagellack, låt torka. Sen så klipper man ut eldflammestenciler i vanlig tejp, som man sen tar bort lite av klistret genom att klistra en gång på handryggen. Då är det ingen risk att nagellacket förstörs. sen så klistrar man eldflammestencilen ovanpå det orangegula, alltså halva nageln som har tejp över sig, sen målar man det svarta nagellacket där man inte har någon tejp…låt torka lite grann och ta sedan bort tejpen, låt torka och toppa med ett topplack… Klart 🙂
  Hoppas du förstår annars så finns det lite tutorials på nätet 🙂

  1. Cool Cotton! Faktiskt den enda parfymen jag har fixat att ha sen jag blev gravid med buse, den och en från Maison Margiela. Jag som var TOKIG i parfymer en gång i tiden.

 6. Så ligger det en Max-bok på golvet. Min Johannes är 18 år idag och jag köpte alla Max-böckerna till honom med larvigt uttal som det skrevs så mycket om, då! Du har gjort så fint i Buses rum. De där kaninerna är ljuvliga. Kaniner har Du haft från början i Dina första inlägg, minns jag.
  Ha en skön söndag i morgon. Kram Milott

 7. UNDERBARA ÄR NI ALLA, TACK för all glädje Ni Ger mig.
  Otroligt fin styling och fotografering vid havet, Emma.
  Noahs skratt och leende var gång här på bloggen…får solen att skina varje dag här hos mig även om molnen skymmer solen.
  Kramar från Ninni.

 8. Stackars er Au-Pair! Att mista en familjemedlem är hemskt! Hoppas att ni hittar en lösning som fungerar för er.

  Jag måste sluta titta på dina bilder för jag blir så bebissjuk av bilderna på Noah. Så go’ han är!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg