Att gosa en Haggis.

Haggis from Att vara någons fru on Vimeo.

Det är kanske lite svårt att uppfatta på bilder h u r stor Haggis faktiskt redan är, men som ni kan se på videon ovan är hon ganska rejäl redan nu och mer ska det bli. Men det hindrar henne inte från att gosa såklart, tvärtom! Hon är den mest kelsjuka hund man kan tänka sig, man får bara se till att vara beredd på ett stycke jättevovve i knäet. Och den låga svansen? Ett vinthundsdrag – alla flickorna här hemma går med låga svansar, Spöket och Haggis mer än de andra två. Jag tror att enda gången jag ser dom bära svansen högt är när det är något DUNDERFESTLIGT på gång, som en skogspromenad eller en sandstrand.

Men ja, hur man gosar en Haggis?

Som ovan.

 

10 kommentarer till “Att gosa en Haggis.

  1. Så mysigt Emma…och Lilla Spöket verkar lite avundsjuk på ert gos…, Så fint och varmt leende och ögonkontakt ”in live” Du ger.
    Kramar från Ninni.

  2. Åh så mysigt! För nästan precis 1 år sedan somnade min fyrbenta bästis in. Usch och fy vad tomt det är fortfarande..

  3. håhå, jag DÖR så söt hon är!! även om hon redan är stor så syns det ju tydligt på kroppsspråket att hon fortfarande är valp iallafall 🙂 tusen tack för den lilla titten (gärna fleer små filmsnuttar med flickorna <3 )

  4. So cute Haggis!! But also that little one, who´s sneaks in the background – Adorable!! <3

  5. Precis så där gosar jag med min stora goldenkille, han vill gärna sitta i knät trots att han egentligen är lite för stor. 🙂 Lustigt för vi är i valet och kvalet om vår nästa hund ska bli en irländsk varghund eller en ”Haggis”. Har alltid velat ha en så stor hund, plats finns både i bil och hem så klart.

  6. Tjenicksen på er hemmafruar! Robert här från torpet i skogsdungen. Älskar också djur, framförallt hundar. Har nämligen många djur här på gården. En GRIS, ett får, en höna, ett ägg (som alltså ska bli en pippi kyckling) och min stora men snälla hund.

    / många slängkyssar och kramar från han som inte har någon fru 🙁

  7. Vilket underbart fångat ögonblick!! Längtan efter en egen Haggis blir inte mindre av dina otroligt fina bilder och texter om dina fyrbenta vänner. 🙂 Har du några bra tips när det kommer till valet av ras?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg