Att nörda vidare.

 

3V6A2625

 
 

Vet ni? Idag är jag så trött att det liksom gungar i huvudet efter en natt med en ganska så rejält febrig stackars Buse; jag sover så himla ytligt då och vaknar varannan timme för att få honom att dricka, för att kolla febern och för att lägga kalla handdukar på pannan. Inte vid en lätt feber, men när det går över 39 grader ni vet och dom har frossa och sådär, då blir det inte mycket sömn för den här mamman.

Men iallafall. Nu sover han djupt och skönt bredvid mycket, väsentligt svalare, och jag tänkte skriva lite om mitt nörderi; ögonbryn! Det har kommit till något, några har frågat lite mer om produkter och jag tycker helt enkelt själv att det är så vansinnigt roligt. Och det här är kanske mest för er som själva gillar just ögonbryn, men så är det ju med det mesta – man får plocka russinen ur kakan helt enkelt.

So here we go!

 
 

3V6A2638

 
 

Anastasia är, som bekant, det märke jag själv tycker är överlägsna när det gäller just ögonbryn.

Anastasia Nordic hade uppmärksammat att jag skrivit om dom vid olika tillfällen så de hörde av sig för någon vecka sen och frågade om de fick skicka en nyhet och en annan sak dom själva tyckte mycket om, och klart dom fick! Två saker har jag alltså fått av Anastasia – resten har jag köpt själv. Bara så ni vet.

Men här följer då lite av vad som finns i min ögonbrynslåda:

 
 

3V6A2661

 
 

Min Dip Brow Pomade har ni sett mig skriva om innan, den är perfekt om man hellre jobbar med skugga än med pensel och den sitter verkligen som b e r g. Ingenting rubbar den här när den väl är på plats vilket jag tycker är fantastiskt såklart. Jag är fortfarande bättre på penna än jag är på skugga, men jag jobbar på det och är snart där.

 
 

3V6A2645

 
 

Det här är nyheten som jag fick av Anastasia!

Den heter Brow Definer och är en helt genialisk hybrid av penna och ögonbrynsskugge-borste, så kanske ni hänger med på vad jag menar. Jag har ju hyllat deras Brow Wiz Skinny Brow-penna innan, och den har ju en ultratunn spets som göra sylvassa linjer och lätt fyller i strån – den här  har det också om man vill men kan samtidigt ge det där bredare som en pensel. Det handlar bara om vilken den av spetsen man använder; ena hörnet, sidan eller hela fadderittan. Jag har medium brown i den här precis som i allt annat.

Så gillar du pensel men vill ha mer styr som på en penna är denna verkligen något för dig skulle jag säga (och vässas mot en bit papper, hur bra?).

 
 

3V6A2628

 
 

Den här köpte jag själv för en tid sen och måste tipsa om – deras Brow Stencils!

 
 

3V6A2670

 
 

Det är helt enkelt stenciler för dig som tycker det är lite knepigt att få rätt form när du plockar eller målar dina bryn. Grymt smidigt! Det finns en uppsjö av olika tjocklekar och stilar i den lilla asken, så du kan få till allt från en mycket smal liten båge till den som är mest likt mina egna bryn – en ”full arch”. Det finns tydliga anvisningar om hur den ska hållas i förhållande till dina närborrar tex, och gör att du får ett uträknat, bra resultat varje gång.

 
 

arcg

 
 

Bara att hålla och måla som med vanlig schablon-målning helt enkelt! Och går självklart att använda flera gånger.

(Ursäkta det omedvetna fingervisandet, det är INTE en dold gest, he).

 
 

3V6A2656

 
 

Och så den andra nyheten till mitt bryn-nörderi och som jag fått av Anastasia;

deras Pro Pencil!

Och det var så kul, för Banditen och jag hade pratat bara någon dag innan (yes, hon har blivit lika ögonbrynsnördig hon minsann) om hur vi ville ha den där perfecta ”concealern” att lägga som sist touchen för att få det där knivskarpa resultatet till exempel – och så kommer den här. Den är en primer, en highlighter och en concealer i ett (bra till att tex lägga på övre konturen av läpparna för mer ”plut”, till att få en jämnare ton kring ögat eller för att som sagt lägga precis under brynet (och sudda såklart) för att highlighta och lyfta.

Ja! Så mycket saker bara för ett par ögonbryn. Är det inte fantastiskt så säg 😉

Nu ska jag ta hand om febrig Buse O C H klätterglad bebis idag med bara ett litet avbrott så nu är det dags för mig att samla krafter och hitta zen och det där.

Men vi syns senare idag igen.

Tack för att ni kikar in, och tack för all värme ni ger.

 

9 kommentarer till “Att nörda vidare.

  1. Gillar dina skönhetsuppdateringar! Och allt annat med förstås. Hade varit superroligt att se vad du använder för produkter i övrigt i sminkväg. Önskar mig ett sånt inlägg!

  2. Stackars buse!! mina hade också skyhög feber för ett par veckor sedan.. 39.6 mätte jag uppsom högst..

    Jag ÄLSKAR anastasia och använder inget annat till ögonbrynen och har precis som du nördat ner mig och fyller titt som tätt på lagret med lite smått och gott från dem och kollar olika klipp på tekniker 😀 Love it!

  3. Usch ja feber. Min snart fyraåriga dotter fick feberkram för två veckor sedan. Jag trodde hon höll på att dö och fick ringa ambulans, i särklass det värsta jag varit med om ever. Men det gick bra som tur var, ambulans var snabbt på plats och vi fick följa med till sjukhuset för en drös med prover som alla var normala. Phu…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg