Att ha blivit påskfina.

 

3V6A5534

3V6A5520 (1)

 
 

I fredags var Banditen hos frisören och gjorde sig påskfin,

så då passade vi på att åka in och säga hej och klämma in Buse också. Han var i stort behov av en klippning så det passade ju fint att han fick bli fixad under tiden Banditen satt med färg i håret, och så kunde vi prata ikapp oss lite om vad som har hänt sen sist. Mycket bra när man kombinera nytta med nöje.

Dagen till ära hade Buse trollhår och fin rosett! Det gäller ju att göra sig tjusig innan man ger sig ut på stan.

 
 

3V6A5573

3V6A5537

 
 

Banditen skulle bli blond. JÄTTEBLOND. Vilket jag hejade på så gott jag kunde, för jag tycker att hon är så vansinnigt fin i det där isiga, Game of Thrones-aktiga håret som kontrast till mörka ögonbryn och svagt kolafärgat skinn. Åh. Men det tar ju lite tid det där med att bli blond, så jag tror att hon var ganska glad att vi kom in och höll henne sällskap.

 
 

3V6A5565

 
 

Och SÅKLART hade hon gjort sina berömda påskägg!

Älskade Bandit. Där fanns ett var åt pojkarna, och så ett litet prassligt till mig. Hon är inte klok.

 
 

bp

 
 

Vi var ju ganska bra sällskap om jag får säga det själv.

Gjorde miner och tävlade i längst tunga och så.

 
 

3V6A5577

 
 

Och så var det Buses tur!

Jag tror att han tyckte Molly var väldigt söt.

 
 

np

 
 

Och sen fick vi lämna Banditen där och åka hem igen, för det är nog lite för många timmar till och med för Buse att orka med att vara underhållande på. När man är fyra år och har myror i benen och det väntar utklädning hemma för påskkäring-träff då får man minsann snabba sig.

Jag lappande mitt påskägg direkt jag kom innanför dörren! Hon hade målat det vackert i pastellrosa, vitt och grönt och inuti låg min nya hang up – nagellack! Jo, det är två saker jag har hang ups på nu; nagellack och ögonbryn. Och ansiktsmasker! Så kanske tre saker, då.

 
 

3V6A5631

 
 

Och lite senare hade vi världens finaste lilla påskkäring i vårt vardagsrum, i full färd med att äta kex med St Agur på och i ivrigt sällskap av Tant som hoppades på en smakbit. Åh.

Och idag ska jag k a n s k e måla, men först ska jag packa en hel bil full med rekvisita, kläder, hårprylar och annat som behöver följa med på de närmsta dagarnas fotoäventyr, och så ska jag försöka komma ihåg att packa kläder till mig själv också och kolla upp så jag vet hur vi ska köra så slipper jag stressa med det imorgon.

En sak i taget, helt enkelt.

 

2 kommentarer till “Att ha blivit påskfina.

  1. Ja hon är vacker hon den däringa Nicole. Och vilken fab påskkärring ni fick besök av därhemma 😉❤️
    Önskar er en fortsatt härlig påskhelg.
    Kram Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg