Att starta dag två (utan utryckning).

 

3V6A5966

 
 

Vilken utsikt va?

Det är det här som möter en från balkongen här; en underbar strand och vågor som slår in och långa träbryggor där man kan gå och låta vinden ta tag i kappan. Nästa gång jag kommer hit ska det definitivt vara i rent avslappningssyfte; det måste vara magiskt att ta sig en helg här med någon älskad och inte räkna timmarna ett dugg.

 
 

3V6A5973

3V6A5976

3V6A5979

 
 

Rummet är S Å fint och perfekt för foto!

Stora fönster mot havet (ljus) och tunna gardiner som ger en mjuk dimma i rummet om man vill. Och så en balkong med gott om plats att manövrera och där solen värmer gott när vinden är i lä.

 
 

strandb

 
 

Och såhär såg jag ut igår!

I snedskuren tröja (så himla glad i ”vardagströjor” med det lilla extra, finns här), klocka från Michael Kors (gammal present från mannen) och ett par byxor jag nog kommer använda sönder nu i vår sommar tack vare den roliga linningen med knyt (finns här) och så ett par pumps jag fått av Jenny och som har den där perfekta klackhöjden för att faktiskt palla gå i (just pumpsen rök dock när vi fotade, men de finns här). Och håret gjort med värmespolar, såklart – bara då man får den där bouncen.

Men japp – nu är det en ny dag (förhoppningsvis utan incidenter) och jag har en Ella och en Liv som ska fotograferas, och det ska bli ungefär hur kul som helst. Och så kommer Amanda också och hjälper till!

Det blir bra det här.

 

13 kommentarer till “Att starta dag två (utan utryckning).

 1. Så vårigt fin du är! Jag har aldrig nedstoppat, så byxor med kul linning är inte min grej men jag förstår att du gillar dem. Ha en bra dag i vårsolen (?)

 2. Kan verkligen rekommendera att åka dit igen….dreglar fortfarande när jag tänker på deras brunch…det godaste någonsin

 3. Så fin du er! Hvordan er buksene og genseren i str? Jeg varierer mellom s og m kommer an på hvordan det er i str.
  Ha en fin dag😍

  1. Byxorna är normala men eftersom man kan knyta skulle jag ta M om du är mellan två. Tröjan är väldigt stretchig så där skulle jag ta S 🙂

   1. Tusen takk for svar😃. Hver gang jeg har spurt om noe på din blogg så svarer du. Det setter jeg som bloggleser veldig pris på. Jeg føler at du bryr deg, hvis du skjønner😍.
    Jeg synes også det var dyrt men hjelper godt når en får prosenter. Genseren kan brukes både til hverdag og fest synes jeg.

 4. Väldigt snyggt… Men vardagströja för 999kr…. Trodde att det var något billigare märke när du kallar det vardagstopp. Väldigt sällan jag kan motivera att köpa en tröja för 1000 spänn.
  Du skiner som vanligt!

  1. Därför jag satte det inom parentes. Jag menade en tröja som går att ha till vardags och inte bara vid speciella tillfällen. Personligen tycker jag mer om att lägga mer pengar på plagg som faktiskt ANVÄNDS – en svart, basic tröja och med roligare skärning kan man ju liksom bära på jobb lika väl som på fest beroende på hur den matchas, och då blir det mer motiverat för mig. Pris per användning, liksom (dessutom köpt när det var 20%). Men där tänker vi ju alla olika :*

   1. Tack för svar!
    Hm… Det har du ju rätt i….
    Kanske skulle investera och räkna tillfällena jag använder den för att då kanske inse att det inte var en sån dyr topp:) Svärmor köpte en tröja till mig för att den var sååå billig, den har jag aldrig använt och då blir ju helt plötsligt 149 spänn dyrt!!
    Dessutom borde jag vara värd en som jag jobbar och sliter.
    Kram till dig! (Du har just fått mig att hitta flera motiv till att faktiskt köpa toppen)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg