Att ge en liten tjuvtitt av hallfärgen.

 

3V6A1270

 
 

Nu har jag ju int hunnit ta några ordentliga bilder ännu,

men här syns iallafall min mäklarchica hallfärg (Lauthenktique nummer 89, man kan kika på den på tredje bilden här) på plats på väggen in mot sovrummet! Jag tyckte att det här rummet kunde ta en lite malligare färg, en som hade mer djup, och trots att hallen bara har ett fönster så går det faktiskt utmärkt.

 
 

3V6A1289

 
 

Den är liksom stålgråblå kan man nog säga;

em djup, fyllig färg som slår nästan lika mycket mot grått som mot blått. Lampan? Den minns jag inte om ni sett men den beställde jag via Jenny på Light & Fair och jag tycker att den är FANTASTISK – särskilt mot den här färgen.

Men nu ska jag släpa mig ur sängen och åka till Malmö och fotografera mat.

Hej måndag.

 

7 kommentarer till “Att ge en liten tjuvtitt av hallfärgen.

 1. Det är nog ungefär den här nyansen som ska upp i vårt sovrum i källaren så fort det är dags för det.. Två provburkar har legat och ropat efter mig sen slutet på förra året 😀

 2. Hej!
  Jag är lite fräck och ställer frågan till dig om inte du kan göra ett inlägg med tips på studentpresenter, Svenskt tenn i all ära, men när man vill ge något personligt som ändå ska vara tidlöst, modernt och falla en ungdom i smaken.. Kanske om alla som läser din blogg kan komma upp med tips och idéer, men såklart vad du själv skulle vilja ge en student 2016?
  Hälsningar
  Charlie

  1. Hej Charlie!

   Den springande punkten tycker jag är just ”personlig” – jag skulle köpt helt olika grejer beroende på vem som tar studenten. Har jag en dunderbudget så kanske ett stelt armband från Hermes (klassiker) eller ett presentkort på en restresa till mallis eller storstad (med ospec boende så kostar det ju inte så mycket). Annars hade jag gjort en snygg fotobok på nätet som man får hem som en RIKTIG bok, gett ett litet klippkort på en hudvårdssalong om det är en beautyjunkie, eller en upplevelse av ngt annat slag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg