Att mer och mer ta in våren.

 

3V6A1108

 
 

Tänk att det är april nu!

Jag är fortfarande väldigt trött, tar det fortfarande i halvfart, men njuter av att solen visar sig nästan varje dag och att det (trots att vinden är kall) på något sätt ändå känns i luften. Igår, efter att ha fotat i Malmö, tog jag en promenad på gatorna jag en gång för inte så längesen gick på nästan varje dag och det var helt fantastiskt att ta lite tid till att mest strosa. Dessutom hade jag sån tur att mitt absoluta favorit-hudvårdsställe hade en avbokning, så jag fick klämma in en ansiktsbehandling också.

Himmelrike.

 
 

3V6A1116

vrum

 
 

Och hemma tar jag in blommor och tvättar kuddfodral och planterar eucalyptus i kruka (hur smart grej?) och släpar mest omkring i kimono och med en såndär blå ögonmask man lägger i kylen, ni vet. Det går faktiskt att sätta ihop till bokföringen med en sån i ansiktet, det kan man kanske inte tro – men bara man kisar lite funkar det fint.

Speglarna bakom mig? De har jag fått av Tine K. Åh på den kan jag känna.

 
 

3V6A11803V6A1215

 
 

Men med nytvättade kuddfodral, ett soffbord som uppenbarligen är väldigt snett ser jag nu och med snittblommor på plats, så är det ju praktiskt taget vår även här inne och jag passar på att återigen tacka gudarna för att jag är boende här nere och därigenom får uppleva alla dessa skiftningar så mycket tidigare än annars.

 

28 kommentarer till “Att mer och mer ta in våren.

  1. Verkligen så härligt vårigt hemma hos er!!
    Ska försöka få ut min magsjuka lilla skrutta idag… Å håller tummen att jag själv klarar mig..
    Ta hand om dig!
    Kram Anna

    1. Från ILVA 🙂 Nu har Haggis tuggat lite på det när hon var puppis ha ha ha, så det ger en hemsnickrad känsla.

  2. Oh jag älskar eucalyptus men har aldrig tänkt på att plantera det själv, så smart! Har du köpt frön eller hur gör du?

  3. Emma…Ge Dig tid att Vila. Du ger så mycket genom bla din blogg och jag beundrar Dig för det, men känn att Du kan ge Dig off-dagar.
    Vi som besöker Dig och tycker om Dig och din blogg…finns kvar även om Du tar vilodag/-ar.
    Ge själen och kroppen vila och kraft fina Emma.
    Varma och Ljusa Tankar och Kramar från Ninni.

    1. I soffan är det ett gammalt linnelakan, i fåtöljen en pläd som Lakewood Living hade innan.

  4. Åh vad jag älskar det där rummet.
    Finns det något bättre än stora, mjuka och fluffiga kuddar att ligga på, att sitta på, att luta sig mot, att skydda sig med och så är de ju så bra som inredningsdetalj.
    Tittar på dina bilder och tänker att jag nog egentligen har alldeles för lite kuddar ; )
    Ska nog fylla på med några i blekt linne.
    Kram Malin

  5. Åh vilka mysiga bilder! Vill bara tassa runt barfota på golvet bredvid dig och njuts av allt det vackra!! ÄLSKAR på speglarna!! 😍 Loooove! 👏🏻👏🏻

  6. Mmmm vad vackert. En skönhetsupplevelse att kika in här och titta på färgerna som harmonierar, de fina sakerna allt bara smälter ihop till en ren njutning. Så långt i från de flesta likartade ”blogghem” som alla har samma vas från svenskt tenn, möbler från snö, samma print på väggarna. Kram till dig

  7. Letar efter vart den stora mysiga fåtöljen kommer ifrån men kan inte hitta den? Jag skulle behöva något som taxen o jag får plats i när vi ska kolla in alla djur som strövar förbi mitt nya hus…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg