Att lyckas med kryddorna.

 

3V6A5752 (1)

 
 

På något vänster verkar jag lyckas med våra kryddväxter här hemma.

Jag är inte särskilt bra på det där med att ha gröna fingrar i vanliga fall (ibland har jag tur i trädgården, men inne? Inte en chans!) men här verkar de trivas och frodas, och det är jag glad för – för jag tycker det är så himla vackert med kryddväxter i skabbiga krukor, och så doftar det ju så gott också.

 
 

3V6A5732

 
 

Och ja, en bordsversion av lampan blev det också där på Light&Fair, jag tycker att de är så vansinnigt snygga de där lamporna och här på den gamla bänken står den bra. Perfekt att tända på kvällarna; jag är så dålig på att komma ihåg det där med punktbelysning ni vet, men det gör ju en sån himla skillnad för mysfaktorn när man inte bara drar igång taklampan utan tänder punktbelysning (och doftljus för den delen) också.

(Lampan finns HÄR och den fick jag köpa med lite rabatt av Jenny).

 
 

krydd

 
 

Så ett litet stilleben idag från vardagsrummet blev det. Ska ta tag i att fota den stora hallen så ni får en överblick av den nya färgen i ett större sammanhang liksom, och så ska ju köket målas också som ni vet – men det får bannemig vänta för det orkar jag inte och jag har lite annat som måste gå före.

Men ute är det sol och jag ska försöka ta mig ut och andas lite vårluft och sällskapa en Bandit.

Ska bli fantastiskt skönt, om ni frågar mig.

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att lyckas med kryddorna.

  1. Älskar också kryddor! Ljuvligt att ha det i hemmet.
    Punktbelysning suger jag på, får nog bli bättre det för det behövs. Fast just nu trivs jag inte alls i mitt hem så det är första prio, hitta myset igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.