Att ha haft den första riktiga vårdagen.

 

3V6A2065

 
 

Igår var nog bannemig den första, riktiga vårdagen.

Ni vet, när man kan sitta ute och ta av sig kappan och känna hur det bränner så mycket i bakhuvudet att nacken blir alldeles fuktig under håret. Snacka om härligt! Så jag är extra glad att det fanns tid för en lunch med min Bandit nånstans på gågatan där det serverades bakad potatis och där man kunde sitta helt i lä och vara fuktig i nacken och dricka iskall cola.

 
 

mb

 
 

Japp, jag och min bakade potatis!

Vi promenerade runt lite planlöst, småpratade, länsade Hemmakväll på den nya Oreo-chokladen (som jag i vilket fall inte kunde äta visade det sig sen eftersom den av nån anledning innehåller hasselnötter) och pratade om hur underbart det kommer bli SEN då när det är så varmt att stranden går att ligga på och när det kanske en dag är så stilla på vattnet att man kan ta en såndär båt ut igen och fiska torsk.

 
 

3V6A2103

 
 

Och såhär såg jag ut!

Solglasögon från Monki (samma modell som de från Le Specs, gillar den), kappan ni sett mig i varje gång nu typ (här) och en MB-sjal och så ett par pojkvänsjeans från Zaras rea.

Idag skulle jag haft en fotografering men får hänga med Noah och Buse lite istället, får se vad vi kan tänkas hitta på men solen lyser och lekparken är inte alltför långt bort, så det lutar väl åt nåt sånt. Och så har jag en riktigt, riktigt rolig historia för er att berätta om hur jag nästan fått en vajazzle –

men den får vi ta nästa gång för den hinner jag inte skriva nu. Attans. Men snart!

Tills dess; ta hand om er.

 

10 kommentarer till “Att ha haft den första riktiga vårdagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg