ATT UTVÄRDERA VIDARE.

INLÄGG I SAMARBETE MED ELECTROLUX.

3V6A2189

 

Jo, jag är ju som bekant testperson för den där dundermaskinen från Electrolux med ångfunktion och hela alltet (ni som undrat vad den heter: Electrolux UltraCare™ Eco tvättmaskin, Frontmatad EWF9000W1) och nu har jag nog bannemig kört det mesta som går att köra; ull, siden, bomull och än så länge har det faktiskt gått precis hur bra som helst.

 

3V6A2195

3V6A2209

 

Men det finns ju lite råd över lag om man nu vill att ens kläder ska hålla längre!

Som till exempel:

* Förvara plaggen så att de inte utsätts för direkt solljus eftersom det bleker färger.
* Ha inte kläderna på en vind eller en källare eftersom ytterlighetstemperaturer kan skada textilierna.
* Stickade plagg (koftor och tröjor) bör vikas ihop och läggas undan, medan vävda plagg som rockar bör hängas på en vadderad galge.
* Ylleplagg skyddas mot mal med hjälp av lavendelpåsar eller kulor av cederträ.
* Om du bara vill fräscha upp ylle lite snabbt så häng dom i badrummet när du duschar 🙂
* Förvara sidenplagg liggande plant om det går.

 

3V6A2233

 

Yes, på gång ner med vilken-tur-i-ordningen-för-dagen-korg (och när Noah ska börja äta själv – h e r r e g u d have mercy).

Och för mer råd om klädvård finner ni hur mycket som helst HÄR.

 

8 kommentarer till “ATT UTVÄRDERA VIDARE.

  1. Jag har tänkt testa Washologi men eftersom jag ofta nätshoppar så är jag fundersam över dofterna.
    Vilken doft rekommenderar du? 🙂

      1. Tack! 🙂 Måste helt klart testa! Är helt beroende av dofter! Just nu brinner Munkholms Sweet Kiss hemma, ett tips! Danska Tina Munkholm gör sina ljus för hand. Att de har ett väldigt fördelaktigt är också trevligt 🙂

  2. Helt fel fråga till ditt inlägg. Men. Vilket hundgodis gillar dina hundar? Ska köpa hund present inom kort och kan inget om hund. Och du behöver inte svara. Jag ska nog hitta på något iallafall.

  3. Vad hade hänt om maskinen hade fördärvat något för dig? Hade du fått det ersatt då? Kan inte sluta tänka på att du vågade testa din Malene. haha

    Ett tips när det gäller jeans (en kompis som jobbade som inköpare för jeans) är att inte tvätta de förrän de är fulla med fläckar eller så. Häng ut och vädra istället för att tvätta. Jeanstyg är framtaget för att jobba i och tål så otroligt mkt men inte att vi tvättar dom konstant, vi är lite glada för att tvätta sönder våra kläder nu för tiden och inte tvätta för att kläderna är smutsiga. 🙂

  4. Tvätt fråga. Undrar om maskinen håller länge? Förstår att detta till viss del beror på handhavande. Men jag är generellt sett lite misstänksam mot moderna maskiner. Har denna maskin en förväntad livslängd, alltså som företaget angett?

    Nu lät jag ju helt sur och tråkig. Men jag funderar på riktigt kring saker livslängd.

    1. Ja alltså jag har ju bara fått låna den nån vecka så det har jag jättesvårt att uttala mig om, men den har ju garanti?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg