Att behöva bågar.

Q

INLÄGG I SAMARBETE MED SCANDINAVIAN EYEWEAR

glas

 
 

Jag behöver ju VERKLIGEN glasögon.

Ni vet. Jag har tjatat om det i år. Men sist jag gjorde en synundersökning var som bekant 2005 och den gick ju inte så bra (jag ser sämre än jag vill medge) och det har ju hänt en del sen dess. Men så ska man ju inte kolla synen när man är gravid eller ammar vilket det känns som om jag varit typ konstant de senaste åren, så det där med synundersökning har helt enkelt inte blivit av. Men nu har jag en bokad! På fredag minsann. Så får vi se vad som skett sen sist.

Men Scandinavian Eyewear skickade lite bågar att prova ut för att uppmuntra mig att ta tag i det där med synundersökning, och det är ju vansinnigt roligt bara det där att testa. Hur olika ansiktet är i olika former och vad man klär i och inte. På bilden är det bågar från Skaga på 1 och 2, från Pilgrim på 3 och 4 samt från Lexington på 5 och 6. Personligen tyckte jag inte alls att runda, små glas gjorde sig på mig utan ska nog sikta in mig mer på ”clubmaster”-modellen på första bilden eller mer markerade bågar som på andra, tredje och fjärde. Eller vad säger ni?

Men håll utkik för om en liten tid kommer det en tävling i samarbete med Scandinavian Eyewear – perfekt om du behöver bågar!

Glasögon – here I come! Det är bannemig på tiden.

 

43 kommentarer till “Att behöva bågar.

  1. Jag gillar 2:an, 4:an eller 6:an, mest 6:an 🙂
    Ser verkligen fram emot en tävling, är i stooort behov av nya bågar.
    De jag har nu är ett par terminalglasögon, väldigt sexigt…

  2. Åh vad roligt! Det är ju så snyggt med glasögon!
    Jag tycker också mest 6:an, fast alla var nog rätt bra förutom 5:an, de såg så små ut. Vet inte om det är för att du håller upp dem eller?
    Ska bli kul att se vilka du slutligen väljer =)

  3. På dessa bilder säger jag nr 3! Kan ju va beroende hur håret är, vinkeln osv men här 100% 3 : )

  4. 3:an Emma Du passar verkligen i dem…skulle vara bra att se ditt ansikte mer rakt framifrån för att bättre kunna vägleda, sen tycker jag 6:an klär dig väldigt bra också.
    Men det är inte lätt det där med bågar. 1:an tycker jag inte om jag är rak emot dig, men det är kanske också för att jag själv inte är förtjust i den typen av båge. Alltid en vånda att
    välja, har själv haft många olika bågar genom tiden/åren.
    Har själv precis idag bestämt mig för ett par nya bågar i och med att jag behöver se bättre. Längtar efter mina nya
    bågar, en modell jag önskat att finna under en längre tid.
    Lycka till med ditt val Emma.
    Kramar från Ninni.

  5. A round face has curved lines, without angles, the width and the length are in the same proportions.

    What frame? A narrow and angular frame to help you to lengthen(to stretch out) or to refine your face, a clear bridge(deck) to widen eyes. Stress your type(chap) with rounded off forms or correct him(it) with geometrical, bony(jagged) and stretched forms.

  6. Gillar nr 1 och 4 här, men helt säkert kommer du hitta ett par som du gillar och som passar dig. Du kommer väl heller inte ha dem jämt, till skillnad från mig som har dem till vardags, till träningskläder, till långklänning, på stranden…

  7. Men herregud vad många som tyckte 6:an.ä, det tycker absoluuuut inte jag. 4:an var nog mina favoriter på dig följt av nr 3. snacka om att smaken är som baken…

  8. Nr två absolut snyggast klär dig väldigt bra tycker jag.. Efter dem nr fyra. Ettan kändes väldigt klen på dig och liksom försvann så den tycker jag går bort.

  9. Du har ett sånt där glasögonansikte som passar i de flesta bågar men om jag ska välja en favorit så blir det nog 4:an med 3:an på en stark andra plasering 🤓
    Stod själv i valet och kvalet här för några veckor sedan när jag skulle välja bågar till mina nya glasögon/solglasögon, synd att man inte har råd att ta fler på samma gång för oftast står man ju där på slutet och väljer mellan två-tre par.
    Spännande att se vilka du väljer 😊

  10. Tycker faktiskt att det är jätteroligt att kolla på bågar och se vad folk passar i. Tror jag fick det intresset när jag själv skaffade glasögon.
    Mina favoriter på dig: Nr 2 & 6 !!
    Har haft svårt för de lite runda men de tar sig mer och mer hos mig. Kanske dags med lite runda för mig själv snart 🙂
    Det är inte lätt det där men blir säkert grymt bra med hela den här panelen : ) Lycka till!

  11. 2. Helt klart! Kör med #2 vetja.

    (Eller, ja, varför inte 1 – de var också bra.)
    (Och 3! Snygga också!)
    ( Er, tror inte du kan gå fel här egentligen 🙂 )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg