Att ta en stor del av torsdagen här.

 

3V6A3816 (1)

 
 

Godmorgon!

Idag är en sån dag då jag envist tror att det är fredag när det inte alls är fredag utan bara torsdag. Jag får rätta mig själv i varannan mening känns det som.

Idag ska jag göra det jag alltid gör (gud vad det känns tjatigt efter nåt år, men ni vet ju hur det är – SÅ spännande liv har man inte) jobba, packa paket och sen skola in Noah på samma förskola som Buse – den är så himla bra och Buse stortrivs, så det var självklart att Noah ska gå på samma. Au Pairen är nog kvar någon månad i vilket fall för att korta av dagarna och sådär sen när båda är inkörda, men hon måste tillbaka senast den 1 juli så i vilket fall blir vi ju tyvärr av med henne då oavsett vad vi gör.

Hade det inte varit så ruggigt väder hade jag tagit mitt fejs och pojkarna efter inskolningen ovh åkt och hittat på någonting, men i det här regnet är man ju varken sugen på karuseller eller att klappa får.

Vi får se!

Det är torsdag, iallafall. Vi får starta med det.

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att ta en stor del av torsdagen här.

  1. Tycker det ser helt okej ut att ha största delen av dagen i detta rum 🙂 Spännande med inskolning,din lilla glada kille kommer nog att gilla det 😉 Kan trösta dig med att vädret här är inte så mycket bättre,mörkt och grått och halvkallt har det blivit igen, så inte så mycket ”la dolce vita” här heller 😉
    Kram på dig,
    Monica i Rom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.