Att ha varit i helvetes-hålet.

 

3V6A5400 (1)

 
 

Igår tog jag och mannen barnen och packade in dom i bilen för att åka till Helvetes-hålet.

Helvetes-hålet = Leos Lekland. Vansinnigt roligt för barn men en av de där sakerna man BARA gör av en enorm kärlek för sina barn om ni frågar mig (som när man möts av tre stora spyor i entrén och kaskadkräkaren i fråga bara torkas av lite snabbt med en servett och sen skickas in att leka igen, huuuu alltså – jag punktmarkerade den lille personen resten av vistelsen för nån magsjuka vill jag inte ha hem). Ni vet, det är högljutt och färgglatt och trångt och när man studsar studsmatta med sin avkomma är man ganska säker på att en del av livmodern lossnar där inne och rasslar runt.

(Det värsta är dock lekparker – att stå i termobrallor i duggregn och glo på när ens barn klättrar i nån klätterställning, ursäkta men det kan nog vara världens tråkigaste sysselsättning någonsin).

Men! Barnen älskar det. Och då kan jag också älska Leos Lekland litegrann. Inte lika mycket som Tivoli eller andra, på riktigt roliga saker, men ändå.

 
 

3V6A5420 (1)

3V6A5505

 
 

Så vi gjorde allt det där som dom älskar;

åkte rutschkana och hängde i bollhav och byggde med stora klossar och studsade med studsmatta. Det var Noahs första rutschkana och den gröna var hysteriskt rolig tyckte han – problemet var bara att den var inte så särskilt anpassad för 36-åringar med föredetta brutna svanskotor eftersom det inte blev nåt schysst glid ner som på de andra, utan man lämnades till fritt fall på 2 decimeter ner i såndär hård skumgummimatta ni vet, så den åkte jag bara en gång sen fick mannen ta över. Han har lite mer cushion in the bosom så att säga.

 
 

3V6A5529

leos2

3V6A5545 (2)

 
 

Yes, det var vår gårdag det!

Och idag ska jag till Malmö igen och jobba, och för en gångs skull ser det faktiskt ut som om vädret är på gott humör med klarblå himmel och strålande sol, så jag hoppas det håller i sig. Och på onsdag åker jag iväg på VÄRLDENS roligaste foto-uppdrag, men det får vi ta lite mer om sen (klassisk blogg-cliffhanger wau wau wau) för jag måste hitta något att klä på mig och sen ta bilen till stationen för att hinna till Centralen i lagom tid för dagens första möte.

Ha en fin måndag, vänner!

Och var rädda om varann.

 

19 kommentarer till “Att ha varit i helvetes-hålet.

  1. Ja, Leos Lekland, stället jag undviker så länge det går 😉 men så länge barnen älskar det så får man ju ställa upp ibland!

    Och du, nu när jag ser din frisyr samt färg så blir jag vansinnigt sugen på att bli långhårig. Så himla snyggt!

  2. Hahaha! Så sjukt spot on att jag genast hetsdelade ditt inlägg på Facebook! Vi har inte Leos lekland men väl Lek- & Buslandet. FY f-n säger jag bara, hahaha! The things you do for love, liksom! Kram från ett soligt (!) Örebro!

  3. Fast om jag hade sett någon stå och spy när jag kom hade jag vänt direkt och inte gått in. Hu! Bara jag hör lekland tänker jag baciller och diverse läskiga åkommor. Men vad gör man inte?

  4. Nog föredrar jag en lekplats utomhus, särskilt om den är inhägnad och jag kan sitta i en gunga och vila benen. Men ungarna älskar ju lekland…
    P.S. Åk på vardagar så är det drägligare, helger vägrar jag.

  5. Du måste överdriva, vem fasiken låter sitt barn fortsätta leka bland andra när det har kräkts och vem går in med sina barn där det finns kräksjuka barn och tror att det räcker att man inte är i närheten för att slippa bli smittad? Då gör man verkligen precis allt för sina barn. 😉

    1. Jag överdriver inte. Vem fasiken som låter sitt barn fortsätta leka när det spytt kan jag inte svara på, men vem som går in på ett gigantiskt lekland med sina barn där någon kräkts (kanske av att ha druckit slushy och snurrat för fort? det låter jag vara osagt) är de som satt sina barn i bilen och åkt 55 minuter enkel resa med vrålpepp fyraåring för att komma dit.

  6. Leos lekland= sjuka barn
    Jag sätter inte min fot där, jag som har magsjukefobi….dessa bollhav bara baxnar virus…gah…

  7. Men på riktigt?! Hur kan man låta ungen fortsätta leka? Detta måste jag och Lena prata om imorgon 🙊😳

  8. Men skämtar du?!? Människor är ju fasen inte kloka haha! Lovar att föräldern i fråga hade en vettig förklaring i form av att ungen säkert hade hoppat lite för mycket eller liknande 😉

  9. Haha!
    Jösses vad befriande att läsa ditt inlägg! Jag känner LIKADANT!!!
    Men barnen älskar det! :/
    Precis som dina kiddos ler och njuter!!!
    Så jo, nån gång då och då åker vi, och jag våndas alltid över att de ska bli sjuk.

    När vi kommer hem får de gå raka vägen till badrummet, klä sv sig och duscha! 😂
    Sen är jag lugn igen!

    Kram!

  10. Efter att ha jobbat i Ikeas lekstuga med direkt insiderkoll på HUR SÄLLAN man gör rent de där jämrans bollarna så sätter jag inte min fot i något bollhav. Med all respekt för de som vågar och gör det för sina barn <3 I Uppsala har vi precis fått ett ställe som heter Turbo som är ett bra alternativ. Lite mer aktivitetsinriktat med hinderbanor och par-cour (?) för barn och, gud ske pris, inget bollhav. Min lillis som är 19 månader tycker att det är helfestligt att springa rakt fram, och tillbaka och det passar finfint där 🙂 Har hittills inte sett någon som kräks och ungarna är snälla och respektfulla mot varandra. Inte så illa faktiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg