Att ha besökt Bukowskis.

INLÄGG I SAMARBETE MED BUKOWSKIS

3V6A5577 (1)

 
 

Igår var jag och fick besöka Bukowskis Market i Malmö!

Bukowskis är ju ett auktionshus som kör auktioner online, och där i princip vem som helst kan lämna in saker eller bjuda på det man gillar (det finns verkligen något för alla). Jag har ju själv handlat extremt mycket gamla möbler på auktioner och är ett stort fan, så jag var exalterad över att få komma och kika live på vad som fanns ute just nu.

Och titta bara så mycket vackert:

 
 

3V6A5581 (1)

 
 

Bara lokalerna är ju att dö för.

 
 

bukow

bukow2

3V6A5609 (1)

 
 

Billigt blandat med designklassiker, nytt med mycket gammalt och kantstött med nyskick. Som en dröm att gå runt och kika. Och eftersom själva auktionerna är online är det enkelt att regga sig och se vad som finns ute, och buda på det man själv vill. Man kan buda på saker från alla auktionshus (Malmö, Stockholm, Helsingfors etc) och få möblerna fraktade mellan auktionshusen, så det är inga problem om man hittar något i en annan stad. Och man har ju en trygghet man inte har på till exempel Blocket; är något fel så kan man alltid komma tillbaka. Det kan ju vara svårt att skilja på kopior och äkta vara i vissa fall som lekman kan jag tänka mig.

 
 

3V6A5614 (1)

3V6A5626

3V6A5629

 
 

Ja, på bilderna kan ni se lite av mina egna favoriter som finns ute just nu – och många av dom tror jag att man kan riktigt fynda (utrop är alltid 1500 kr men det innebär inte att det kommer sluta på MINST 1500 kr, det kan även säljas för 300 kr – så bli inte avskräckt av det). Dessutom hålls det mycket roliga kundkvällar med föreläsare (om vintage smycken eller mode till exempel) som man får inbjudan in som medlem.

Så, vill ni regga er och kika på en himla massa vackert och kanske fynda nåt unikt så gör ni det HÄR.

Jag har iallafall siktet på ett skåp eller två jag själv.

 

2 kommentarer till “Att ha besökt Bukowskis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg