Att vara i Paris!

 

3V6A5680

 
 

Vet ni?

Nu är vi här! I Paris.

Och trots att vi landade runt ett är det inte klokt vad vi har hunnit med; lunch, promenader, världens roligaste taxichaffis, foto, blowout av världens mest fabulösa man i en bordell-liknande salong, serverad en bassäng av två italienare som sålde köttkvarnar och nu en kort paus på hotellrummet innan vi gör oss redo för lite kvällsfoto och sen är det middag på en restaurang vi redan blivit inbokade på av en man vid namn Sebastien.

Ni förstår ju.

 
 

3V6A5683 (1)

3V6A6540

3V6A5690 (6)

 
 

Vi bor på Le Pigalle och det kan vara världens mysigaste, mest genuina lilla hotell med den där perfekta retro-fransk-semierotiska känslan ni vet. Dock är området ovanför hotellet lite mindre semi och mer ganska rakt på om vi säger så, så kanske inget för barnfamiljer, men om man vandrar gatan ner är det så pittoreskt att man smäller av med franska balkonger och blommor och torg med små serveringar. Och sol! Tjugo grader och utan jacka kan man sitta där och njuta med värmen i ryggen och känna att man lever.

Paris, alltså.

Fi s*tan vad bra.

 

7 kommentarer till “Att vara i Paris!

  1. Åhhh, Paris! Där var jag och honey för en vecka sedan men kom hem i lördags.
    Jag tror och hoppas att du kommer att få bättre väder, tyvärr var det lite kallt förra veckan.
    De äldre kvarteren runt Montmartre var helt underbara!!! Precis som det ska vara!

  2. Bienvenue à Paris. Your hotel is not very far from my place !! En tips : you should go to Gallery Lafayette. There is a wonderful view at the last floor. You can see Paris from there and with this sunny day, today you will see ”la vie en rose” 😉

  3. Jag ser framför mig hur ni fotar snyggkläder hängandes i takkronor inne på ”Moulin Rouge” ropandes ”Allt för konsten!!!”.
    Njut av vackra Paris, ät ost och fota som aldrig förr
    <3
    Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg