Att ha försommarvärme även hemma.

 

3V6A8764 (1)

 
 

Jag vet inte hur ni har det, men det är ju galet varmt även här hemma?!

Igår passade vi på att åka in till stranden på eftermiddagen för Buse ville bada (?! – det där har han d e f i n i t i v t fått från sin pappa) och för att vara en dag i början av maj och trots att det blåste en del så var där överraskande mycket badande folk. Man kanske är lite knasig här nere, många som bor på YSB och känner semestern i sig och sådär och tänker så som jag brukar tänka, att well, why the hell not och hoppar i.

Dock gäller aldrig well, who the hell not när det gäller att bada i svenskt hav i början av maj för mig. Eller att äta palt. Dock det mesta annat.

 
 

3V6A8768 (1)

 
 

Där ser man YSB!

 
 

3V6A8804

3V6A8759

3V6A8771 (1)

 
 

Noah kikade lite förfärat, som jag, på havet. Buse var pepp (alltså, hur stor har han inte blivit?!) och mötte havet som om han skulle dela det ungefär, och det visade sig att de hade ju redan badat en gång när jag var i Paris så det här var inga konstigheter. Men sanden var varm och himlen snudd på klarblå, så jag satte mig gärna där längs kanten på piren med Noah och lät de andra isbjörnarna bada.

 
 

3V6A8808

jn

3V6A8793

 
 

Hur skönt?!

Och Noah måste börja gå vilken dag som helst, han står obehindrat och kan till och med dansa lite upp och ner om det är nån schysst låt han får feelis till, men än så länge är han liiiite för feg när det gäller det där steget rakt ut. Dock tar han ju sig runt i hela huset med hjälp av väggar, bord, stolar, lister och what not i vilket fall som helst så han är ju knappast hindrad av att inte kunna löpa runt utan stöd.

 
 

3V6A8788

 
 

Och efter att galenskapen var slut och Buse huttrat klart i min famn medan mannen och Noah plockade snäckor, åkte vi till kiosken och köpte mjukglass och satt i lä och åt med slutna ögon och jag var vansinnigt nöjd över att en del av Paris (värmen) även fanns här. Och eftersom jag åkte till Paris ganska fräsch och kom hem som ett vrak två dagar senare, så spenderade jag gårdagskvällen med att dricka gurkvatten, göra en monsterinpackning för håret (som dog nånstans mellan Olivier och locktänger och dust it och gud vet allt) och lägga en såndär seriemördarmask i ansiktet, ett helt sheet liksom, som Nelly köpte till mig sista dagen och som hette After Party och nåt med Glowing och som hon tydligen tyckte att jag behövde – så nu börjar det väl ordna upp sig igen snart hoppas jag för det var inte två pretty uppenbarelser som landade i Köpenhamn i fredags.

Och det var alltså min gårdag!

Hade ni det lika varmt? Även ni uppe i norr?

 

12 kommentarer till “Att ha försommarvärme även hemma.

  1. Hej från Österbotten i Finland! Till och med här kör vi nästan sommarvärme. Runt +20 grader och allt knoppas och grönskar. Må så gott!

  2. Härligt med havet! Här i Östergötland har det varit helt underbart väder och gastande sol. Så visst har man fått solbränna om något väldigt röd… 😜 Någonstans mellan 30 grader (vanliga termometern) och 35 grader (värmepumpen) snittade vi här i går. Kram

  3. YSB är fantastiskt tycker jag. Dessvärre har jag inte haft förmånen att vara där på sommaren. Här levererar verkligen skåne 🙂

  4. Jorå vi har precis samma väder här uppe, nu har jag visserligen tillbringat helgen i Huvudstaden men jag har fått dagliga rapporter från en svettande, gräsklippande, terassgolvsoljande äkta man och bilder på solbadande barn ; D
    Tog en härlig promenad runt Årstaviken idag innan jag åkte hem och där fick man nästan tränga sig fram bland motionärer, barnfamiljer och folk med samma tanke som vi att njuta helt och fullt av en fantastiskt vacker och ledig söndag, ångrar inte en sekund att jag valde det istället för shopping : )
    Nu håller vi tummarna för att vädret håller i sig även en vecka till, eller hur ; )
    Kram Malin

  5. Här i norr har vi också haft toppenfint väder. Så soligt och fint så jag till och med klarade att ignorera sista lilla snöhögen vi har på gården. 🙂

  6. Vad lika bröderna är. Bilden på Noah när han sitter på filten med hatten på var jag tvungen att titta flera gånger för att se vem det var. Kunde lika gärna varit Buse.
    Kram

  7. Vi har haft det jättebra! Soligt och fint men inte ens jag, som älskar att bada, provade sjön vid stugan. 12 grader rapporterade grannen så jag antar att det inte var så mycket varmare i ert hav – modigt av Buse.

  8. Hälsingland bjöd på en långhelg med sommarvärme. Klubbkamraterna har börjat simma utomhus men jag väntar någon vecka till, sååå skönt är det inte 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg