Att ha gjort brunch på YSB.

 

3V6A9456 (1)

 
 

I söndags fick vi ÄNTLIGEN plats på brunchen på YSB efter att ha försökt i typ ett halvår (sist vi var där var Noah bara nån månad) och det var en MYCKET pepp Buse som intog soffan. Han kom ihåg allt sen sist; att man fick räkor med sås och att det fanns en chokladfontän och att det fanns minst tre kakor att välja bland när man var klar med räkorna.

Själv längtade jag mest efter kräftorna, och så de amerikanska pannkakorna såklart.

Och våfflorna!

Mmmm.

 
 

3V6A9469

ysb

 
 

Så himla fina omgivningar!

Och där ser ni en klassisk Busetallrik; sås, kyckling, kräftor, tomater, morotsstavar och musslor (räkorna är på min tallrik, jag få ju tyvärr skala ännu och slänga fram dom efterhand) och i söndags var just musslorna en höjdare och han kunde inte få nog. Kul att han vågar testa och tycka om saker som kanske inte är så ”typiska”, men å andra sidan så skapar vi ju en galet kräsen gourmand som mest vill stoppa ansiktet fullt med skaldjur och dyra ostar och grekiska oliver om han själv får välja.

 
 

3V6A9466

3V6A9473 (2)

 
 

Oliver förresten! Så jäkla gott.

Och som sagt; efterrättsbordet går ju inte av för hackor det heller och om man bara har lite tålamod så kan man parera in det ganska bra så man slipper den värsta köbildningen och kan hugga in utan stress. Det går liksom i vågor vid en servering, hux flux ska ALLA ha efterrätt, samtidigt, och då kan man lugna sig lite bara så är det snart fritt igen.

 
 

ysb2

 
 

Nom nom nom.

 
 

3V6A9495

 
 

Och så blev en söndag lite extra lyxig!

Och idag ska jag göra bokslut (väldigt viktigt och vuxet) och sen ska jag hem och ta hand om min lilla feber-koala; Noah har fått feber stackaren och vill mest sitta som en koala runt min bröstkorg och suga på sin kanin och snora, så det är väl lite det vi kommer sysselsätta oss med i timmar om jag känner honom rätt, och det är ju faktiskt ganska mysigt (plus att man får sjukt biffiga muskler av att kånka runt på honom halva dagarna när han bara vill vara nära).

En sån dag, helt enkelt.

 

6 kommentarer till “Att ha gjort brunch på YSB.

  1. Åt själv vitlökssniglar då jag var 4 😀 och det sitter kvar… fast varför prioritera bort mat och inte leka lite gourmand?

  2. men ååh vad underbart, allt som är gott på en och samma gång =) Har dom den här underbara brunchen bara på helger eller kan man unna sig den på säg en fredag? Jag tar min mamma och vårat gäng hundar och åker till Ystad på semester en vecka nu på lördag till nästa lördag. Skulle vara underbart att bjuda mamma och fira morsdag med en sån underbar brunch innan vi åker hem =)

    1. Bara söndagar tyvärr 🙁 Och för guds skull boka i tid, omöjligt att få plats typ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg