Att peppa för en fredag med så många saknade.

 

3V6A9839

 
 

Åh, idag är jag pepp må ni tro för ikväll ska jag träffa en hel drös med kvinnor och riktigt vältra mig i skratt och prat och gemenskap! Äntligen har vi lyckats få ihop en dejt med runt 10 stycken där en del inte setts alls och andra inte setts på länge, och jag vet redan nu att det kommer bli minnesvärt. Några av oss startar med middag, andra ansluter under kvällen och vi har en hel del att avhandla sen sist så det gäller att inte ha bråttom och nånstans i Malmö väntar god mat och isande kalla drinkar på oss, och vi gör en fredag med stort f helt enkelt.

Kvinnor, skratt och sång. Det enda man behöver.

 
 

3V6A9855

 
 

Så klänningen (från ASOS) är framme, nödvändigheterna redo och först ska jag bara ha fredag med pojkarna och sen är det hejdå killar för några timmar och hej ni efterlängtade kvinnor.

Så, det gör jag idag.

Vad ska ni hitta på?

 

7 kommentarer till “Att peppa för en fredag med så många saknade.

  1. Jag ska ta hand om mina smågrabbar, i mysbyxor och möjligtvis något gott i magen 🙂 mannen är borta hela helgen så vi är själva.
    Men en kväll ute med älskvärda vänner låter verkligen inte fy skam, jag hoppas någon annan helg tillåter mig det istället 🙂

    Ha så mysigt!

  2. Jag ska jobba till fyra, vidare å trängas lite i mataffären å sen bara hem å svira om till pyjamasbyxor å äta lite gott med mina pojkar å kolla på back sails tills ögonen går i kors!
    Trevlig helg!

  3. Sortera kläder… Har precis gått isär o flyttat tillfälligt o inser att alla kläder jag har inte får plats! Men wow vad jag hittar mkt godbitar! Älska kläder. Sen en snabb tur till Knäbäckshusen o andas lugn. Om du inte varit där, ÅK DIT!!! Kan verkligen se ”Emma bilder” därifrån. Stranden är som en svensk version av Thailand.. =) Have fun!

  4. Vad härligt! Själv somnade jag på soffan innan nattning av pojkarna. Vaknade lagom till bokläsandet, och nu ligger jag på soffan igen… Trött och sliten, men vad tusan det är ju fredag 🙂
    <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg