Att ha favoriten från Paris!

 

3V6A8435

3V6A8457

 
 

Min favorit av alla outfits i Paris?

Den här.

Dels för att jag kände mig livsfarlig, men nog också för att den här kvällen var något av det roligaste man kunde uppleva. Den startade i den franska slummen av misstag och slutade igen på Andy Wahloo där vi dansade i timmar med två fantastiska kvinnor, en libanesisk femtioåring, tre fab män som kunde koreografin till varenda Beyonce-låt och några av supermodellerna till servitriser som avslutat sitt skift på restaurangen och nu var inne för att skaka av sig arbetsdagen. Vi hade hysterisk konversationer, träffade nya vänner, torkade svetten ur nacken och dansade till och med slowfox på den stängda uteserveringen under stjärnorna med skratt i hela håret.

 
 

paris

 
 

Vi startade dock på en liten restaurang strax nedanför Le Pigalle och åt inte alls särskilt goda minipizzor och hälsade genom de öppna fönsterdörrarna på folket som gick förbi ute på gatan. Nelly tyckte att det absolut bästa med Paris var att #casualbaguette fanns på riktigt – alltså det där med att folk faktiskt går omkring och bär lite ledigt på en baguette utan att det är konstigt.

 
 

3V6A8426

 
 

Som här.

Vi var tvungna att ta en bild.

 
 

3V6A8564

paris2

 
 

Ja, och så lite mer bilder på outfiten.

Jag vet inte om ni ser det men byxorna (som jag ÄLSKAR) har liksom ett extra stycke bak eller vad man ska säga, så de är drejade fram men lite fladdrigare bak. Underbara.

Och ja, det är en baddräkt men when in Paris tänkte jag och drog på mig den, och det gick ju alldeles utmärkt. Kavajen har dock något år på nacken, och skorna är från Aldo. Mer om kläderna längst ner i vanlig ordning.

 
 

3V6A8581

 
 

Och det var vår sista kväll i Paris.

Kvar att visa är Nelly i safariklänning på en strippstång och det allra sista ombytet framför en färgstark dörr innan vi tog flyget hem, vemodiga och inte alls redo att lämna. Dock måste jag ju säga att de två dagarna expanderades till att innehålla mer eller mindre en hel vecka av upplevelser, och dessa upplevelser i sig har nog expanderat till att räcka en livstid i minnen – så det var två dagar som användes väl och förvaltades in i minsta minut.

En resa för själen, vänskapen och kvinnan.

Då finns det nog ingen bättre plats än just Paris.

Okej! Kläder fotograferade här är:

på mig ett par FANTASTISKA byxor från J Lindeberg som finns HÄR. Jag bär dom högt och har storlek 34 och klackar som är kanske 8-9 cm höga (jag är 163). Silkesstretch och helt underbara. Baddräkten är från La Leia, kavajen gammal från SheIn, skor Aldo och sjalen finns HÄR.

Nelly har solglasögon man kan hitta HÄR och sjal som finns HÄR.

Och i samarbete med CountryDreams får ni som ni vet 20% på allt* till ord pris, några varumärken undantagna, med koden PARIS. För undantag se här

 

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer till “Att ha favoriten från Paris!

  1. Jamenherredgud!!!!! Håller med med alla inlägg du skrivit och alla upplevelser vi fått ta del av så känns det verkligen som om ni varit i Paris en hel drös med dagar. Härligt! Tack för att vi fick ”följa med”….

  2. Hej,
    Kan inte du komma till Stockholm snart och föreläsa om hur man startar ett eget företag, följer sina drömmar och lyckas?! Vilka fallgropar finns det och vad tror du är nyckeln för att lyckas. Du är väldigt inspirerande i skrivande form så jag tror att det vore ännu mer inspirerande att få lyssna på dig live!

  3. Så vackra bilder, vilken underbar outfit, kavajen liksom!! wow! Off topic, men du ser ut att vara i strålande form igen, hur har du gjort denna gång? Vilken träning och kost kör du? Har också två pojkar så det är full fart, tar gärna emot lite härliga ”kom i form tips” från dig! Nåt du kan tänka dig i ett inlägg framöver? Bästa hälsningar!!

    1. Ha ha det var snällt, men jag har inte ”gjort” något särskilt mer än det jag brukar – jag har kommit igång med min pilates igen för att hålla ryggen stark (diskbråck) men det är den enda träningen jag gör förutom att bära bebis. Jag äter som jag gör när jag inte är gravid, så kroppen anpassar sig liksom tillbaka till normaltillståndet men det brukar ta runt 1,5 år.

  4. Hej igen! Har letat med ljus o lykta efter Nivea oljan. Kicks har den inte, heller inte Åhléns. Har också försökt leta på Niveas hemsida men ingen lycka där heller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *