Att njuta glass.

INLÄGG I SAMARBETE MED COOP.

3V6A0124

 

Alltså, glass.

Finns det något godare? Om det är en bra glass, vill säga – riktigt gjord och med len smak. Det finns få saker som kan slå det på fingrarna om ni frågar mig. Och så fick jag äran att testa Coops Änglamark-glass; gjord på svensk KRAV-märkt grädde och ägg, och jag är numera hooked.

Len, mjuk, liksom vispad i konsistensen och ekologisk.

 

3V6A0137

glass

 

Personligen köper jag alltid ekologiskt när det kommer till ägg och mejerivaror, och försöker välja ekologiskt i den mån det finns utöver det – alla gör väl på sitt sätt för att bidra, och det är mitt. Och när det kommer till att äta glass så tycker jag själv om att inte konstla till det så mycket;

en bra glass tar jag helst som den är (urförpackningen om tillfälle ges) med bara lite bär som eventuellt tillägg.

Men iallafall! Änglamarks glass finns i olika smaker i butik, ni kan se HÄR för mer information.

Själv tar jag mig nog en sked till.

 

9 kommentarer till “Att njuta glass.

 1. hej,

  måste bara säga att du är otroligt duktig på att ta foto!!
  Jätte bra blogg också!!
  Må så gott.
  hälsningar
  Camilla

 2. Alltså wow? Bilderna! Tycker att du är så himla duktig och inspirerande. Vilket objektiv använder du när du tar såna här bilder? 🙂
  Ha det fint!

 3. Fantastiskt vackert att titta på!!!!! Alltså dina bilder. Håller med om glassen, har du provat nougattrippel? Om inte gör det fortast möjligast. Skålen, såå vacker, är det olsson&jensen? Njut Stockholm och sällskap, bor du på Kung Carl, älskar deras mysiga frukost, inte så stor men naggande god. Kramar

 4. Tack för tipset, även om jag läst det hos fler – det är lite lustigt när ett företag skickar ut produkter till flera av de bloggare man själv brukar läsa 🙂

  1. Oftast så väljer dom nog att samarbete med samma ”kategori” av bloggare, så då blir det lätt så :*

 5. Ge mig glass i stora lass 😋 En av mina stora laster här i livet och helst ska det vara med mycket gotta i. Har inte provat Änglamarks än men den ser ju himmelskt god ut. Det är väl ett genidrag att få reklam genom just bloggare det mesta verkar sälja som ”glass” i solsken efter att ha varit ute i bloggvärlden 😄
  Kram Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg