Att bege sig mot middag!

 

3V6A2598

 

3V6A2626

 

3V6A2661 (1)

 
 

Hej vänner!

En liten kvällens på väg mot middag; en sval klänning från sixtydays med röda tofsar och fina knappar. Det är så varmt på kvällarna att man helst vill ha på sig så lite som möjligt; konstigt nog känns kvällarna varmast. Kanske för att vinden står helt stilla då, och solen fortfarande hänger högt (iallafall vid den tiden vi äter, blir ju inte så sent med pojkarna).

Vi kör halvpension så hittills har vi ätit på restaurangen på hotellet, klassisk buffé som faktiskt brukar ha något för alla. Buse äter mest bläckfisk, musslor och pommes – själv går jag oftast på pastan. Det är något med solen och allt badande som gör mig sinnessjukt sugen på salt och pasta och tunga rätter.

 
 

3V6A2155

 
 

Här är utsikten från restaurangen;

ljuvlig vy över poolerna och med havet strax nedanför. Svårt att se sig mätt.

Så nu blir det att samla ihop alla och strax bege sig; hungriga som vargar och med siktet inställt på buffé! Och sen ramlar vi tillbaka på hotellrummet, kryper upp i sängen och ser Wall-E på paddan med Buse (kanske med varsin glass, jag har hittat att min absoluta favoritsmak mintchoklad säljs bara ett stenkast från hotellet och det är stört omöjligt att neka sig nåt sånt).

Det blir en fin tisdagsavslutning, det.

 

4 kommentarer till “Att bege sig mot middag!

  1. Så fräsch och snygg klänning! Det stela armbandet med turkos (?) eller annan sten, påminner i stilen om nåt från My Dromedary. Varifrån är det? Det är jättefint. //Birgitta

  2. Gillar inte mintchoklad så mycket – utom just i glass! Jättegott.
    Många säger att de inte blir hungriga om det är varmt; vore ju en bra bantning om man bara åt lite sallad och fisk hela sommaren/semestern, men det stämmer inte på mig heller 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg