Att ha en rosa dörr.

 

3V6A8242 (1)

 
 

Och så blev dörren in till Buses rum målad!

Han och jag tänkte att det skulle synas att den dörren går in till något speciellt, och så fick han välja färg och det blev en mjukt rosa (Milk Paint) som jag målade klart med igår. Samma som dörrarna i badrummet i Drömmen, bara en annan nyans och förseglad med vax. Det ska upp en tavla på den också och lite annat fix ska till, sen är den klar och ståtar tydligt att där bakom händer det något alldeles extra.

Klart att dörren in till en Buse ska andas lite Alice i Underlandet när man har möjlighet till det.

 

Rekommenderade inlägg

14 kommentarer till “Att ha en rosa dörr.

  1. Förresten! Är det bara jag som inte får milk paint länken att funka? Är det en länk? Var mest nyfiken på vilken färg(kod) det är!

  2. Vilken underbar nyans! Gillade även den nyansen du använde i Drömmen, så milda och härliga båda två… <3 Förresten, ett Netflix-tips ifall du inte redan sett den.. En brittisk serie som heter Marcella (skriven av Hans Rosenfeldt). Började titta på den igår och har redan sett 5 avsnitt 🙂 Tycker den är väldigt bra! Så den kan jag rekommendera. Ha en fin kväll!

  3. Är det en hasp på dörren? Varför om man får fråga, blev bara lite nyfiken. Färgen är helt underbar!

    1. För att kunna låsa in ungen 😉 Ha ha ha nej jag vet faktiskt inte varför, den fanns där när vi flyttade in. Dörren är gammal och ganska svår att få att stänga sig helt, kan tro att det beror på det.

      1. Hahaha… nej det är ju för att man ska kunna låsa in sig själv när man inte orkar mer….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.