Att ha kolibrikärlek.

 

3V6A8746

 
 

Åh, jag tycker att Love Warriors gör så himla härliga saker!

Enkla, vackra och väldigt mycket jag. Som den här lilla kolibrin (här) i trä som jag bara vill äta upp, och som är alldeles utsökt i sin enkelhet. Fjäderlätt men kompakt.

 
 

3V6A8516 (1)

 
 

Här hemma får den sitta ovanpå spegeln och vara vacker,

en liten detalj att le åt när man går förbi. Och går förbi gör jag ganska ofta idag, jag håller på att packa inför morgondagens tripp till Västkusten – planerar att köra nån gång på eftermiddagen så vi kommer fram i tid till att äta något utsökt (min pappa är helt jäkla genial i köket, det är galet) och hinna kramas mycket innan det är dags för godnatt.

En västkusthelg!

Så. Efterlängtat.

 

5 kommentarer till “Att ha kolibrikärlek.

  1. Så tjusig! Det är något speciellt med kollibrin. Den känns liksom lite elegant och busig på samma sätt.
    Här hemma ska det med packas, inför Gotlandsvisit. Men jag skjuter på det, framför mig… gillar inte att packa.

  2. För någon månad sen skrev jag till banditen och nu känner jag att jag måste skriva det samma till dig – TACK för en underbar blogg!! Varje dag kribblar det till i magen när jag ser att ni har publicerat ett nytt inlägg! Du skriver så mjukt, fint och målande och sprider värme och kärlek varje dag för att inte glömma den stora dosen inspiration man omfamnas av i princip varje bild. Så igen, tack för att du delar med dig och inspirerar oss alla varje dag. Det uppskattas varmt 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg