Att ha hängt med sin bästa vän.

 

3V6A9325

 
 

Det var en sån lyx igår att få spendera hela dagen med den coolaste person jag vet;

Buse.

Han är så himla rolig och uppmärksam och fundersam och social och det är en fröjd att vara i hans sällskap, vi har helt enkelt roligt ihop. Först gick vi en runda på Smögen och sen körde vi tillbaka och handlade lunch och satte oss på berget för att äta den; skaldjurssallad till honom och räkbaguette till mig. Det blåste utav bara helsike där uppe men himlen var nästan helt blå och solen var framme.

 
 

3V6A9315

 
 

Och så hade man ju den här utsikten, och då kunde man ta lite blåst.

 
 

3V6A9327

 
 

Sen var det dags att fiska krabbor!

Först från bryggorna, stora och nypglada saker, och sen från den lilla stranden där krabborna är så små att man kan plocka upp dom med handen. Buse tyckte att jag kunde ta dom och han kunde hålla hinken och det är fantastiskt att få känna sig som nån slags superhjälte för sitt barn; han var extremt imponerad över vilken krabbjägare hans mamma är och hur hon oförskräckt plockade upp krabbor med bara handen.

Så det där kunde jag gjort hela dagen om han ville.

 
 

3V6A9331

 
 

Små, små krabbor med mjuka skal och snabba fötter.

 
 

3V6A9334

 
 

Och sjöstjärnor såklart!

Som kittlas i handflatan och har den mest vackra färg man kan tänka sig.

 
 

3V6A9329 (1)

 
 

Och så lite bad på det.

Dagen avslutades med världens godaste pasta med skaldjur som pappa rört ihop och Buse har ätit som en häst de här två dagarna – lika förtjust i pappas matlagningskonster som jag, och sen kröp jag och Buse ihop uppe i gästsängen som en gång varit min flicksäng och såg på Den Gode Dinosaurien och åt chips alldeles för sent.

Idag är det dags att köra hem igen, men vilken helg.

Västkusten med min bästa vän.

 

Rekommenderade inlägg

8 thoughts on “Att ha hängt med sin bästa vän.

 1. Strålande beskrivning av Väst kusten på sommaren☀️ 😊 Ny kokta musslor fabulose.
  Får er en strålande fortsättning attvaranågonsfru☺️
  Gud välsigne er 🙏🏻🙌🏻🕊

 2. Alltså det är så nedrans fint att läsa om din kärlek till din son. Själv har jag en underbar 2-åring hemma. Men jag hör bara gnäll runtom mig precis hela tiden, att det är sååå jobbigt och krävande med barn. Man får ingen egentid, hinner inte och fan och hans moster. Därför är det så upplyftande och jag blir varm när du beskriver relationen till dina barn <3 vi ska ner till landstället i Höör i veckan, hängde mycket som barn i Skåne men nu var det längesen sist. Bästa Skånetipsen? Kram!

  1. Fast jag måste ju säga att jag också tycker att det är jobbigt när de är små. Med det inte sagt att det inte finns nån kärlek, bara att för mig så börjar det “roliga” när de är äldre. Skillnaden på Noah till exempel nu vid 14 mån och när han var nyfödd är milsvid. Jag har ju alltid sagt att jag inte är någon småbarnsmamma, jag tycker det är ap-jobbigt den perioden. Men när man kan interagera och får tillbaka och man kan GÖRA saker – det är fasiken det bästa. Jag är ingen superperson.

   Finns massor i Skåne! Skånes Djurpark, Tivoli i Danmark, Dagspa på YSB och så vidare!

   1. Haha nej det vet jag! Och jag säger inte att det inte är jobbigt! Men det är, iaf i min närhet, väldigt sällsynt att se på sina barn på sättet du gör. Vänner och familj med barn i varierande åldrar ser det mer som att man ska skaffa barn för att man ska skaffa barn för att det är så om du förstår vad jag menar. Sen skaffar man ett till direkt för att det är skönt att “klara av” det snabbt. Småbarnstiden kan jag förstå men jag förstår inte riktigt när man ser det på det viset och sedan inte ger barnen det utrymmet de behöver att utvecklas. När man fortfarande ser sina egna behov som viktigast. Exempel; vi letar resa till vintern med en annan familj. Våra prioriteringar är att vår son ska ha roligt, innebär det att vi får åka på all-inclusive så får det bli det även om det inte är min eller min mans drömsemester men det passar bäst just nu medan de resonerar åt andra hållet. Äh lång och förvirrad förklaring men du kanske hänger med ändå 😉

 3. Jösses så härligt! Jag ska gå på Måns-konsert med min åttaåring nästa vecka å ser framemot att kunna ge honom all min uppmärksamhet å umgås! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *