Att vara lite golvad av glädje.

 

3v6a8938

 

pp

 

3v6a3376

 
 

Alltså…

Just nu är jag så glad och förbluffad och upp-och-ner att jag knappt kan skriva! Jag har nämligen fått den bästa överraskning man kan tänka sig, fixad av de bästa tjejer jag vet, och det är helt fantastiskt.

För nån månad sen fick jag ett nyhetsbrev från hotellkedjan som har det där hotellet i Grekland som jag och mannen älskar ni vet? De skulle öppna ett nytt hotell den 1 juli för bara vuxna och det lät alldeles magiskt och hade dessutom världens öppningsrabatt, och på skoj skickade jag det vidare till Banditen och skrev att dit skulle vi åka hörredu och sen var det inte mer med det. Och då har alltså Banditen skickat detta till Nelly och Jenny och frågat om vi inte vore värda en semester och sen har dessa tre älskade vänner bannemig rott det hela i hamn. Nelly och mannen har konspirerat över datum och sen har dom bokat en långhelg till oss fyra tjejer som en stor jäkla överraskning till mig och jag är så glad att jag kan börja grina. Vi tyckte att du behövde det efter en jobbig vår sa dom och jag vet inte vad jag ska säga, jag har ju haft en extremt stressig vår som ni vet men inte fasiken trodde jag att jag skulle få spendera en långhelg på Grekland med mina tre pärlor för det (och tydligen har det varit extremt nervkittlande för dom eftersom efter bokning ändrade hotellet öppningsdag för att hinna med det sista och det var inte säkert att vi ens skulle få komma tänkta datum, men det löste sig ändå).

Mannen har varit hemlighetsfull och sagt åt mig att inte boka upp de här datumen och jag trodde att han planerade något för oss, men det här kunde jag inte i min vildaste fantasi föreställa mig. En för tidig bröllopspresent till mig från honom, och den finaste överraskning man kan tänka sig från allihop. Hur fasiken kan man ens ha så fina vänner?! Och världens snällaste man. Och lika glad som jag är för mig är jag för Banditen som jag vet har velat åka utomlands mer än någonting, hon som inte kunnat resa på år och nu vågar chansa.

Så på torsdag åker alltså jag och de där tre till Grekland, för någon dag av bara värme och sol och skratt och inga måsten alls. Inte i jobb ens, utan bara för att ha roligt.

Det är ju helt jäkla galet.

 

19 kommentarer till “Att vara lite golvad av glädje.

 1. ÄNTLIGEN vet du. 😀 Som jag sa imorse, det har varit ett h e l v e t e att hålla tyst om detta för dig <3 På torsdag, iiiih! <3 <3 <3

 2. Så otroligt kul för dej. Vilken överraskning förstår om du blev golvad. Även kul att banditen får komma med på resan. Ni kommer få det toppen härligt.

 3. Åh!, så underbart fantastiskt! Låter alldeles ljuvligt. Vilka vänner du har! (Och man :)). Hoppas ni får en fantastisk resa tillsammans – vilket jag iofs inte tvivlar på ett ögonblick.. 😉 Heja er!

 4. Meeeen jag döör vilken underbar överraskning!
  Kan inte annat än hålla med de andra du har väl helt otroliga vänner som bryr sig så innerligt mycket om dig (och varandra) och mannen sen ❤️
  Ha nu en u n d e r b a r resa tillsammans ni fyra fantastiska kvinnor.
  Kram Malin

 5. Så himla härlig överraskning som kommer ladda allas era batterier med värme skratt och kärlek. Ni kommer ha så ont både i mag och skrattmusklerna. Men vad gör det när man reser med så underbara vänner.
  Ska bli spännade att följa er resa via era bloggar.
  Njut, bara njut❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg