Att ha haft en lite-av-allt-dag.

 

3V6A9378 (1)

 
 

Igår åkte jag in till Ystad för att ha en fixa-lite-av-varje-dag.

Jag älskar att bo utanför centrum, men det kräver ju också att man då och då får ta sig in och göra nån slags av samlad ansträngning för att kunna få till det som inte går att lösa där ute på landet. Mat handlar vi mitt emellan oss och Ystad kan man säga, men allt annat måste man in i staden för – som frisör och böcker och kläder och skor och teknik och naglar och restauranger och allt det där andra.

Jag behövde trimma luggen lite (växer som ogräs den där) och fixa inför resan (minneskort och böcker fallfall batteriet på telefonen inte håller i sig) och så var det ju dessutom matmarknad och då behöver man faktiskt äta lunch med en Bandit också.

 
 

3V6A9407 (1)

 
 

Det här var dagens igår!

Här har jag alldeles nyss kommit ut från Emelie och har mitt Hollywood-clip i om ni tycker att jag ser ovanligt voluminös ut – det är verkligen super för att bara addera volym och hon satte bara i det för att kolla om det behövdes klippas in nåt vilket det inte gjorde.

Kavajen är en gammal Maison Scotch, linnet från Moss och jeansen är de perfekta boyfriendjeansen jag fått av Jenny, de finns här och var en av de saker jag föll för på modemässan tidigare i år. Lagom smala över höfterna, inte allt för baggy och riktigt sköna.

 
 

3V6A9417 (1)

 
 

Och så bästa reakapet när det kommer till skor!

Maison Scotch och Supergas vita sneakers som jag hittade på 40% här och som är så fräscha att det inte är klokt. Normala till lite stora skulle jag säga.

 
 

3V6A9420 (1)

 
 

Och sen gick vi på matmarknaden.

 
 

3V6A9423

 
 

Och köpte med oss varsin baguette och åt på en bänk tillsammans i på-och-av-solen.

En alldeles lagom Ystad-tur med andra ord; lite mat med någon fin, lite trimmad lugg och en näve pocketböcker med sig hem i väskan.

 

9 kommentarer till “Att ha haft en lite-av-allt-dag.

  1. Älskar Ystad!

    Jag funderar mkt på det här att bo lite utanför, på landet. V har vänner i området som han kan gå till själv eller så ringer det på dörren så kommer någon vän hit. Det missar man om man bor på landet och det gör att jag tvekar för att flytta ut på landet som jag så gärna vill. Svårt val, iaf för mig.

  2. Härligt och snygg du e i håret 🙂
    Läste om vad dina vänner (och mannen) gjort för dig, W O W säger jag bara!! Så fint gjort! Hoppas det blir en alldeles strålande semester, bara att få se solen på riktigt igen, suck. Haha. Hoppas den kommer hit på riktigt igen för jag saknar den!
    http://www.lotte4.blogspot.se

  3. Haret blev fantastiskt!!
    Visst är Ystad fint, även om jag kan tänka mig att det är lite avfolkat pa vinterhalvåret
    Fick just precis mail från YSB om Villa Strandvägen, det ”nya” hotellet de bedriver. Sag VÄLDIGT inbjudande ut!
    Önskar er härliga dagar i Grekland. För oss bär det av nästa torsdag i riktning Naxos. Ska bli sa skönt!

  4. Supersnygga brallor! och du med 🙂 Hur är de i storlek? Är stl 28 eller M vanligtvis. Ska man gå upp eller ner tycker du? Ha det underbart i Grekland 🙂

    1. Dessa har jag min vanliga jeansstorlek i, tycker de sitter perfekt. Är du mellan en 27 eller 28 till exempel så ta 27 i så fall, men annars ta den du brukar ha på jeans 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg