Att ha alla tillbaka och ladda för helg.

 

3V6A0980

 
 

Och så är alla tillbaka igen,

Buse och mannen kom hem igår kväll och idag är solen tillbaka ute i trädgården och jag sov ända till halv nio – jag som alltid vaknar tjugo i sju av mig själv sen jag fick barn, det är som om det inbyggda babyalarmet aldrig tar semester. Förrän idag då. Jag har ett paket att hämta på närmsta ort med en fin ram som jag hoppas få upp ovanför det stora matbordet som en början på något jag inte riktigt vet slutet på ännu; jag vet bara att där är så tomt och att det ska till något, men exakt hur det kommer att bli får växa fram tror jag. Ramen blir en första pusselbit bara. Ni får se sen.

 
 

3V6A0985

 
 

Och en hängmatta har kommit upp!

Det kom ett bud från Viaplay för att promota deras offline-innehåll, och där i låg bland annat den här till Buses stora lycka (och en svinbra sak till mig – en såndär extern laddare till mobilen ni vet som man kan ha i väskan och koppla in när det blir kris) så nu hänger det en randig hängmatta strax bredvid huset i lagom fyraåringshöjd att gunga i.

Och det har blivit fredag! Inte för att det spelar någon roll, dagarna flyter ju liksom ihop här ute, men ändå. Lite extra festligt får det väl bli ändå, med nåt gott att äta ikväll och mer glass från glassmaskinen och en allmän känsla av helg.

Så himla, himla sköna dagar.

 

2 kommentarer till “Att ha alla tillbaka och ladda för helg.

  1. Gud vad ni har det skönt ☺️👍🏻
    Snygg häng matta!
    Bless you Guys 🙏🏻🙌🏻☀️🕊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg