Att ha en ram uppe.

 

3V6A5348

 

3V6A5351

 
 

Och så kom ramen jag pratat om upp!

Egentligen var det inte alls där den var tänkt att hänga, men väl på plats så tyckte jag att just där – ovanför vedförvaringen Sockervadds-Göran byggde förra året, blev den perfekt. Så nu får den hänga där helt enkelt (ramen kommer från LoveWarriors).

Det var så himla bra att få till en såndär vedförvaring; jag tycker ved i sig är vackert och den får gärna synas, och med vitmålad underdel och två gamla träskivor som fanns i huset som överdel smälter den in fint och känns liksom platsbyggd. Igår målade jag dessutom ett sista lager vitt på underrede och gav mig även på alla andra snickerier i huset – så alla lister på nedervåningen har fått ett lager vitt till och bara det gör en otrolig skillnad. Allt känns fräscht och omhändertaget på något vis.

 
 

3V6A5581

 
 

Och på kontoret ligger en fjäderlampa och flugfar till sig i väntan på att komma upp i trappan. Det är den vanliga Eos men i en ny, mjukt grå färg som jag fastande för direkt och som jag tror kommer bli kanon till allt det vita där uppe. Just nu hänger det bara en glödlampa och det är ju inte så roligt (lampan finns här och med koden emma20 har ni 20% på allt ink rea i samarbete med Jenny till och med idag, det är en kod jag hade på Instgram igår).

Och igår byggde jag och Buse en bänk till badrummet av gamla saker vi hittade i vedboden, den ska jag också försöka fota. Jag kände mig väldigt Ernst där jag stod och mättade och sågade i trädgården ska ni veta.

Men nu väntar besök av mamma och Sockervadds-Göran igen! Yay!

Ha en fin söndag.

 

4 kommentarer till “Att ha en ram uppe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg