Att ha fått se vårens härligheter.

 

3V6A5716

 
 

Igår när Jenny kom till hotellet fick jag ett litet paket som tack för hjälpen för lite saker jag hjälpt henne med runt det nya huset hon köpt. Vilket är helt galet egentligen eftersom det jag gjort är JÄTTEROLIGA saker, som att hjälpa till med inredning, och inte alls något man behöver få ett paket för.

Men iallafall.

 
 

3V6A5721 (1)

 

3V6A5726 (1)

 
 

Det finaste Malene Birger-armband som finns fick jag! Och blev superglad förstås. Det satt som en smäck med mina LoveWarrior-armband.

Efter att ha beundrat armbandet lite påklädde vi på oss och drog till CIFF – modemässan i Köpenhamn.

 
 

3V6A5662

 
 

Där startade vi med inköp på Twist&Tango.

Det är alltså vårens saker man får se nu, så himla långt kvar innan de dimper ner i butik, men det är fantastiskt kul att få se allt så tidigt och få en inspirationsbomb utan dess like. Jag tycker nog att höstmodet är det roligaste om jag måste välja, men de kommer mycket fint till våren också.

 
 

3V6A5671

 
 

Hallarna är gigantiska!

 
 

3V6A5674 (1)

 
 

Vi var i ballerina-himlen hos Stylesnob, som alltid.

 
 

3V6A5696 (1)

 
 

Och jag fullkomligt dreglade över montern som For Love and Lemon hade. Jag ä l s k a r For Love and Lemon. Varje liten sak är som ett smycke.

 
 

3V6A5698 (1)

 
 

Och så åt vi lunch, det måste man göra.

 
 

ciff

 
 

Där är jag förresten, hej hej. I lite flered skinnbyxor från Malene Birger och en t-shirt från Maison Scotch jag hittade för typ 150 kr på rean hos Country-Dreams. Och till höger ser ni en underbar liten pralin till topp från ett nytt märke som kommer till våren! Inte mycket att hurra för på galgen kanske, men p å kroppen – oj oj oj.

 
 

3V6A5707

 
 

Många montrar var så vansinnigt tjusiga!

Som den här i guld och rosa och mässing och grönt i en salig blandning. Halleda.

Och sen köpte vi med oss sushi, igen, och åt på hotellrummet och smälte alla intryck innan vi somnade, och jag drömde att vi satt i fängelse och bröt oss ut när det var upplopp och det hela var mycket jobbigt. Tur att det inte var på riktigt, det var en himla massa springande ska ni veta.

Och idag väntar dag 2 innan det är dags för hemfärd lite senare!

Ska bli spännande att se vad mer som kommer.

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ha fått se vårens härligheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *