Att ha en dag med svamp och fiske.

 
3V6A7934
 
 

Framme!

Jag vill skriva hemma, för det är lite så det känns. Drömmen ÄR hemma på många sätt som ni redan förstått, och det är underbart att vakna upp till en hel orörd dag här som vi ska fylla med sånt som är bra för själen.

Och javisst – det blev en förändring hos frisören som ni kan se. Jag har numera en ginger lob (kortare bak och längre fram) och det känns alldeles precis som jag ville ha hösthåret, med den perfekta, neutrala rödaorangea färgen som är varm utan att vara för mustig. Emelie hon kan minsann (Goodhair).

 
 

3V6A7982

 

3V6A8011 (1)

 
 

Och de här bilderna tog jag åt Jenny igår –

jag sa på inköpet i Köpenhamn i våras att åh den här ska fotas i skogen! när jag fick på mig den här capen från Barbour och blev förälskad. Och nu har den alltså kommit till butik och jag fick fota den, och nu vill jag helst inte alls skicka tillbaka den (finns här och är av en ull- och cashmereblandning och alldeles fasligt ljuvlig, min mamma slet även hon åt sig den med lystna ögon när den kom fram ur väskan). Och fina Haggis som växer så det knakar.

Men iallafall;

nu är vi här och är vakna tidigt och jag och mamma ska strax vandra ner till sjön för att kasta efter lite gädda (jag har hittat ett superställe för just gädda) och sen blir det kantarell-letning och en tur med båten innan det blir kväll och vi drar oss in och tänder brasan och sätter igång en film och äter chips så det knastrar i huvudet.

Det är livet, det här.

 

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “Att ha en dag med svamp och fiske.

  1. Varit med dig länge men aldrig kommenterat. Som alltid mkt fina bilder, din frisyr snygg.( har själv liknande, så självklart..) Önskade jag vore i din längd, då hade jag köpt capen direkt. Mina 1.77 i storlek 36/38 blir nog väldigt fel dessvärre. Förstår din mamma som var framme o nöp.. Önskar fortsatt skön helg!
    /Annelie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *