Att ge sig på den här idag.

 

3V6A8260

 
 

Åh vilken skön morgon jag har haft!

Fick sovmorgon och sov som däckad till klockan nio, och alla barn är friska så idag har jag inga barn på jobbet utan kan arbeta alldeles ostört – himmelrike. Jag har mängder av paket att packa nu under Kung Fidolins rea och nya inköp att göra och saker att fota och gud vet allt, så det var välkommet med lite arbetsro.

Och när allt det är klart ska jag ge mig på den här idag tänkte jag. Har ni sett vilken skatt? Den stod uppe på vinden, har funnits där sen vi flyttade in, och jag tänker att med lite färg kommer den att bli som ”ny-gammal” och alldeles perfekt som ny garderob åt Buse, så kan Noah ta hans gamla som redan står i det rum han ska ta över. Idag samsas pojkarna om en garderob och det är inte riktigt optimalt, så att kunna använda något vi redan har och skapa ännu ett förvaringsutrymme är guld. Jg tänker att det blir kläder längst ner bakom dörrarna och eventuellt på någon av hyllorna (beror på hur mycket kläder som får plats) och så kan man fylla ut resten med leksaker och annat. Jag har beställt två burkar Lauthentique i samma färg som det andra skåpet som står där (ni får se sen) så jag kör grunden idag och så gör jag detaljerna med färgen sen när den kommer.

Så, en riktigt bra start på denna onsdag och när allt jobb är undan så ska jag belöna mig med att sätta igång en podd och ge mig i kast med den här blivande skönheten!

Minsann.

 

6 kommentarer till “Att ge sig på den här idag.

  1. Härligt med mera skåpsprojekt! Inte världens lättaste att hitta bra barngarderober eller sådär fina skåp, perfekt när man kan få ihop det sådär bra. Jag är särskilt svag för turkosa slitna skåp, det är något med det där havslängtet som uppstår då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg