Att ladda för tjugotalsfest!

 

3V6A8335

 
 

På lördag är det dags för vår Great Gatsby-fest och det är SÅ kul att få gå all in på utklädnad, smink och hår tycker jag. Jag har dessutom ansvar för pyntandet av lokalen vi hyrt på restaurangen så jag ska få ha extra roligt med att ställa iordning inför festen och göra fint innan alla kommer.

Ho hooo, lycka.

 
 

ggb

 
 

Mitt bästa tips för att hitta kläder och accessoarer till temafester är helt klart Ebay – där hittar du full mundering för en spottstyver och jag lyckades få tag i en klänning för lite över tvåhundra kronor och lite accessoarer till bra pris; hår och smink fixar vi på hotellrummet innan men jag tänker lockar och röda läppar och klassisk tjugotalssminkning och sen är vi good to go. Skorna är det enda jag inte brydde mig om att hitta tidstypiska av; det viktigaste är ju att man har något på fötterna man faktiskt kan gå i en hel kväll och då kör jag hellre med säkra gamla kort som jag vet att jag inte får ont av.

Så tjugotalsfest på lördag! Ska bli så himla roligt.

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ladda för tjugotalsfest!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *