Att fara mot Stockholm!

 

3v6a5230

 
 

Hejdå köket!

Nu åker jag och Buse till flygplatsen för att flyga upp till Stockholm och äta god mat och gå på Netflix-event och bo på hotell och annat spännande. Buse är självfallet pepp och jag längtar; det ska bli vackert väder iallafall idag så vi kan nog flanera runt i staden lite och utforska och upptäcka en hel del innan det är dags för att sova. Och att sova på hotell är ju extremt kul när man är 4 år, såklart, så det lär bli en fest.

Men vi ses ikväll igen!

Nu är det dags att fara.

 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Att fara mot Stockholm!

  1. Kul att resa iväg med ena sonen! Jag försöker få med min 8-åring norrut en helg i höst men han verkar inte så sugen. Jag får hitta något att locka med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *