Att ta del 2 av vårt dygn.

 

3v6a0896

 
 

Hej lördag!

Är ni beredda på en bildkavalkad från Stockholm, Kung Carl och Netflix-eventet? Jag hoppas det, för here it goes:

Tillbaka på hotellrummet efter lunch och NK så passade jag och Jenny som sagt på att jobba lite. Vi fotade strumpbyxor och jeans och nyckelringar och sjalar och allt annat man kan tänka sig, och under tiden hängde Ella och Buse i hotellsängen och lekte.

 
 

3v6a0868-1

 

3v6a0852

 
 

Jag hade köpt världens bästa grej; en slags klippdockor ni vet fast i uppdaterad tappning. Det var roliga pirater och så kom kläderna på klisterlappar som man lätt kunde sätta dit och ta bort hur många gånger som helst och på så sätt klä ut piraterna precis som man ville (köptes på NK Barn men kommer från Djeco, d´finns säkert på fler ställen. Djeco gör väldigt mycket bra saker tycker jag).

 
 

3v6a0871-1

 
 

Rummet var fabulöst.

 
 

3v6a0877

 

ck

 

3v6a0883

 
 

Och såhär bodde Buse och jag!

Han tyckte att det var jättefint och att vi borde stanna i en hel vecka istället för bara ett dygn. Han har smak för det goda, den där lilla mannen, det får man ge honom. Och för övrigt måste jag säga att jag är helt galet stolt över att få vara mamma till den där stjärnan; han överträffar sig själv hela tiden och jag blir alldeles till mig av kärlek över saker han säger och vilken otroligt fin liten människa han är. Som hans omsorg över andra (men främst tjejer) och när han redan på tåget in säger ”Om Ella har en tung väska kan jag bära den åt henne”.

Alltså.

 
 

3v6a0900

 
 

Sen åkte vi på event!

Jag tackar som bekant nästan alltid kategoriskt nej till att gå på sånt (på grund av för gammal tror jag, jag orkar inte) men Netflix har så HIMLA bra arrangemang att de är givet att vi ska besöka. Om ni nån gång får chansen så måste ni gå, för det är alltid topp uppstyrt och med en tanke på barnen som jag uppskattar enormt.

 
 

3v6a0906

 

3v6a0910

 

3v6a0912

 
 

Där fanns till exempel helt magisk mat;

minihamburgare som man ville kasta sig över (bland annat en lite vuxnare med kyckling och wasabimayo som var helt jäkla outstanding), popcorn, chips och annat mumsigt. Och det fick man plocka på sig i en liten låda, bara det var ju toppen tyckte Buse.

 
 

3v6a0916

 
 

Vi satt och åt i trappan så att vi kunde ha uppsikt över allt. Buse tyckte att hamburgaren med pulled pork var bäst. Och chipsen.

 
 

3v6a0921-1

 
 

Barnen kunde plantera blommor och ta med sig hem.

 
 

nn

 
 

Få ballongdjur och måla på väggen (väldigt modigt måste jag säga, att smälla upp ett papper på en i övrigt vit vägg och säga ”varsågoda” och hoppas på det bästa).

 
 

3v6a0929

 
 

Stolar fanns uppställda i väntan på att visningen av den nya serien Beat Bugs skulle börja.

En supersöt serie med Beatles mest kända låtar (fast sjungna av Pink med flera) så det var kul som vuxen också.

 
 

3v6a0939-3

 
 

Buse fick en hatt, minsann!

 
 

3v6a0955

 
 

Som inte skulle tas av.

 
 

do

 

3v6a0976-2

 
 

Och nu är det alltså lördagsmorgon och jag ska bege mig till Köpenhamns flygplats för att åka iväg med Nelly och fota höstmode! Och jag ser ut nästan exakt som på bilderna ovan, fast med jeans istället (skinnbyxorna från Malene Birger och tröjan har jag fått av VistaMia, den är så himla söt och lättburen den blusen med sina små volanger – finns här) och med en skrattretande stor resväska.

Så avfärd idag, och när vi ses igen är jag i ett annat land!

Ho hooo, så spännande.

 

4 kommentarer till “Att ta del 2 av vårt dygn.

  1. Ser otroligt trevligt ut, nästan så jag längtar tillbaka till då mina barn var små. Din bruna väska från BMB , vilken storlek är det, är det Trinola som är 39,5cm(längden) ? Ha en underbar fortsatt helg. Kram

  2. Hela inlägget förmedlar glädje, Ni härliga Emma och Buse och Ert härliga sällskap samt fin hotellmiljö. Ella så söt hon är…och så otroligt bra hon är som din fotomodell i Kung Fidolin bilderna. BUSE vilken kille…han är så fab och levnadsglad, han ger även mig så mycket glädje. Han speglar all den kärlek och den friheten han får att vara den han är och utvecklas till, i sin kärleksfulla tillvaro.
    Emma Du är en sådan underbar fin Mamma och Matte <3.
    Kramar från Ninni.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg