Att lista mina höstlåtsfavoriter!

 

latar
Bilder: weheartit

 
 

NU är det faktiskt höst! Känner ni? Nu är luften sval och regnet knackar på och här i Skåne blåser det i vanlig ordning nåt förskräckligt. Jag älskar’t!

Så jag tänkte att vi kunde titta lite på vilka som är mina absoluta favoritlåtar för det här vädret? Mestadels gamla favoriter som återkommer år efter år, men lite halvnytt också. Här har jag satt ihop en spellista på YouTube:

 
 

 
 

Musik som för mig sätter stämningen med ljus och brasa och varma bad och allt annat som hör det höstigs, mysiga till.

Nu ska jag packa en himla massa paket (la in nytt på Kung Fidolin igår, ho hoo) och öppna mina bilder som kommit på posten och försöka flytta ett skåp och kanske börja dra i det där med målandet av Noahs rum som helt kommit i skymundan för allt annat.

Vi ses snart igen!

 

3 kommentarer till “Att lista mina höstlåtsfavoriter!

  1. Åh. Älskar hösten! Äntligen är vi där. Mörkret närmar sig, Skåne-hösten med dess vindar som jag alltid har älskat så mycket. Innesittarväder med ljus och brasa. Älskar!

  2. Älskar din blogg du skriver så härligt , inte heller en massa bilder på prylar som alla andra har ,utan du håller din egen stil. Tack för det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg