Att ta fredag med de här.

 

3v6a6657

 
 

Flickorna har i och för sig alltid fredag känns det som,

ligger och loungar utslagna i huset; Tooka halvt under täcket och Spöket INNE i påslakanet, Tant i soffan och Haggis på mannens sida. Hela dagen har jag sneglat avundsjukt och längtat tills jag kan göra dom sällskap, den där sängen kallar verkligen på min uppmärksamhet just nu, vill att jag ska krypa upp med min glass och min hosta och titta på Idol och mumla om Quincy.

(Det där bäddmadrassbytet i vår Carpe Diem var verkligen suveränt, att det kan vara sån skillnad!)

 
 

fredag

3v6a6679

 
 

Imorgon är det jag och pojkarna och fullt ös medvetslös;

men än så länge är det fredag och flickorna har inte det minsta att klaga på och snart, snart kan jag göra dom sällskap.

 

2 kommentarer till “Att ta fredag med de här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg