Att vara i ”byta-plats”-tagen.

 

3v6a6620

 
 

Det är lite kaos men börjar ordna upp sig.

Jag fick ju ett ryck igår och skulle flytta på ett skåp, och ni vet hur det brukar bli – flyttar man på en sak så kommer även annat att följa efter som ett slags domino. Så det blev lite förändringar i vardagsrummet som ledde ut i stora hallen och landade i sovrummet. Sovrummet fick inga större förändringar dock, men det byttes plats hit och dit och fluffades och puffades och blev renbäddat och den känslan är ju alltid skön. I helgen hade jag tänkt fortsätta det där dominot in i lilla hallen och köket, men mannen har jour och det är nog ingen aktivitet jag vill involvera mig i med en ettochetthalvtåring så jag hittar nog på något annat istället, som djurparken eller stranden eller fika eller vad som helst. Blir bra så. Men idag blir jag nog klar med vardagsrummet iallafall så ni kan se vad jag flyttat runt på, tror det mesta går att ana via bilden dock.

Och annars ska jag fortsätta med paketpackandet, försöka få ordning på månaden till revisorn och hämta hem pojkarna för helg.

Det är ju för tusan fredag!

 

8 kommentarer till “Att vara i ”byta-plats”-tagen.

 1. Fint så!
  Och så gutt med fredag och här vänder det tack o lov!
  Lika fort som hösten kom, lika rasande fort kom halssveda, heshet och däckade mig.
  Men maratonvila, saltvattensgurglande bra tips jag fick av en läsare:))
  och massa vatten och the så vänder det minsann 🙂
  Ha en finfinhelg!

 2. Äääälskar att det ligger ett paket våtservetter på bordet! Du gör nog baske mig den bästa bloggen nånsin. Jag blir så rackarns glad av din blogg vareviga dag, för den känns som en god vän som ger massa energi och glädje. Hurra för dig! <3

 3. Hej,
  Det känns lite fräckt att skriva det här, speciellt eftersom jag är dålig på att kommentera (mycket trogen läsare dock). Det är bara det att det känns så sorgligt att Enarmade Banditen försvunnit och det skulle vara fint, om hon inte skulle tycka att det var integritetskränkande, att få veta lite om hur hon har det.

  1. Hon vill ha en paus och inte dela med sig just nu, men hon lever 🙂 Hon vill bara inte fläka ut sig just nu och det kan man ju förstå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg