Att ha en nöjd liten herre och början på ett rum.

 

3v6a6740-2

 
 

Och titta!

Där står en nöjd liten herre i vad som är en bra början på hans nya rum. Färgen är som sagt uppe på väggarna, här ser ni den lite mer, och jag är fortfarande vansinnigt nöjd med hur den blev – mjuk men med karaktär. Som Noah.

Det är en hel del kvar att göra, än så länge är det ganska kalt, men jag hinner nog med mer i veckan skulle jag tro. Kan fortfarande inte riktigt släppa tanken på heltäckningsmatta, så jag får väl diskutera det hela med mannen ikväll och så får vi se vart det landar. Den lilla verandan där bakom dörrarna är ännu kvar att måla, den hann jag inte med, men det är så lite så det gör jag på en timme kanske (och färgen är alltså nummer 17, Lauthentique, den syns på färgprovet här).

 
 

nr

3v6a6731

 
 

Den lilla bänken Buse fick av mormor en gång i tiden fick nu övertas av brorsan och står under fönstret. Han är ju inte sen med att klättra upp och kolla läget, såklart. Och ni skymtar även det gamla Granit-tältet där åt höger; perfekt att vi har två tält så kan killarna ha varsitt.

 
 

nr2

 
 

I och med att Leo fick en ny garderob fick Noah överta hans gamla!

Mycket bra, särskilt då jag senaste tiden fått DILLE på barnkläder och gått bananas, främst till Noah. Kan det vara hösten? Höstmodet är ju lika roligt för oss stora som till de små, men nu måste jag nog lugna mig lite för nu börjar det bli aningen för mycket även om det är galet söta saker jag hittat. Men iallafall; jag tror att jag ska måla garderoben faktiskt, men drar mig lite eftersom jag vet att jag kommer svära alla helvetes ramsor när jag väl sitter där och ska måla spjälor. Och här ser man också ganska tydligt hur färgen ter sig i skugga och direktljus. Så vacker, tycker jag.

På högra bilden ser ni spjälsängen med.. eh… några mobiler. Älskar mobiler. Här är det en blandning av den stora ballongmobilen jag köpte på Newport och så några nya vackra saker i filt från Konges Slöjd (här). Varför ha en när man kan ha en hel liten värld ovanför sängen?

 
 

3v6a6758

 
 

Och det här är världens bästa grej tycker jag!

Mörkläggnings-rullgardiner! Perfekt för att få honom att sova bättre, särskilt på dagarna när han sover sina middagslurar – då är det bara att dra ner och så blir det hyfsat mörkt, och på morgonen störs han inte av tidigt ljus på sommaren. Och så är de inte särskilt fula utan smälter in bra. Tror att vi köpte dessa på Hemtex? Finns nog lite överallt dock. Hade liknande till Buse också när han var bebis, och så har vi ett set i sovrummet.

Jag ska leta fram mitt zoomobjektiv så ni får mer helhetsbilder av rummet sen när det är klart, men här var iallafall några bilder på hur det börjat.

Ha en fin söndag allihop!

 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Att ha en nöjd liten herre och början på ett rum.

  1. Fint!! ”Melissa & Doug”-giraffen står på Freds önskelista (well, mammans mest kanske) inför ettårsdagen här, älskar!! 👌

  2. SÅ fin väggfärg i detta rum för Goa Noah, fina lilla kille som får mitt hjärta att le 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 Varma Kramar från Ninni.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *