Att ha haft besök.

3v6a6810

 
 

Igår kom Nelly på besök och gjorde ungerska tå-ramsor med Noah och bakade äppelpaj med Buse, till båda pojkarnas stora förtjusning. Det är fint med lite älskade på hembesök; när köket fylls av både barnskratt och Nellys stora garv och doften av kanel på äpplen.

Idag tog jag killarna till busland (h e r r e g u d jag vänjer mig aldrig) och hann med några maskiner tvätt, och ikväll ska jag till Banditen och laga mat, sen blir det hem och krascha i säng tror jag – ännu inte hundra efter halsflussen och kommer nog vara trött ett litet tag till. Men det blir en riktigt bra avslutning på den här veckan, med god mat och sen sängkraschning.

Fint så.

 

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “Att ha haft besök.

 1. hej hej fina tjejen, läste jag bandit…ge henne en mega kram från alla oss som längtar efter henne och hoppas ni får en fin stund tillsammans//hon är så saknad

  Mia

 2. Hoppas du haft en riktigt fin kväll hos din Bandit.
  Att ni kunnat tanka varandra lite <3
  Kram Anna
  PS: jag frågar inte för att jag inte är intresserad, men jag vet att min syster tyckte att det var jobbigt att alla frågade henne hur jag mådde när jag var sjuk, så jag låter det vara så. Ibland måste man bara stänga av och ta hand om sig.

 3. Vad kul att du nämner banditen! Hoppas det är okej med henne? Var det första gången ni sågs sen resan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *