Att göra det tråkiga roligare.

INLÄGG I SAMARBETE MED NEXTORY

3v6a7029

 
 

Åh, vad mycket lättare vissa saker blivit med dessa ljudbokstjänster!

Det är helt förträffligt det där med att kunna lyssna på något spännande eller gripande eller roligt under tiden man gör något mindre kul; som att städa eller åka bil eller sitta på ett flygplan. Jag får inte nog. Idag började jag på Elva år i fångenskap på Nextory av Michelle Knight som är en av de tre kvinnor som kidnappades och hölls fången av Ariel Castro. Så jäkla gripande att det inte är klokt! Att sånt sker runtomkring oss är svårt att greppa. Som ett avsnitt av Kriminal Minds, fast på riktigt.

 
 

3v6a7042

 
 

För Leo är det också toppen tycker jag; att kunna sätta på en saga eller berättelse i hörlurarna när vi ska åka långt och sen är han road så det räcker. Det finns e-böcker på Nextory också om ma nu hellre läser än lyssnar, men oavsett vilket kan man spara det man vill läsa/lyssna på i offline-läge så att man kan fortsätta även i situationer utan nät. Som på tåget igår! En livräddare.

jt

Och titta!

Jonathan Tropper, som jag skrev om häromdagen, har sina absolut bästa inne på Nextory både som ljudbok och e-bok! Om ni ska starta med en så tycker jag absolut att ni ska starta med Fördelarna med en kollaps eller Sju jävligt långa dagar – det är två böcker som får en att skratta samtidigt som de har en tyngd, sorgliga samtidigt som de är fnissiga på nåt vis. Två favoritböcker! Måste jag välja så säger jag Fördelarna med en kollaps.

Sju jävligt långa dagar handlar om:

”Mitt äktenskap slutade på det gamla vanliga sättet: med cheesecake och ambulans.”
På sin frus trettiofjärde födelsedag överraskar Judd henne i säng med hans chef, radioprofilen Wade Boulanger. Judd står i sovrumsdörren med hennes favorittårta i händerna och ser livet rämna. Två månader senare, på väg till sin pappas begravning, får han veta att hans blivande exfru är gravid. Till på köpet förväntas han sitta shiva, en judisk sorgevecka, tillsammans med sin minst sagt utåtagerande familj. Det blir sju långa dagar, fyllda av överraskningar och röjda hemligheter, slagsmål, otrohet och evig kärlek”.

Och Fördelarna med en kollaps:

”När Silver får en stroke förutsätter alla att han ska opereras. Men Silver vill inte. Samtidigt som hans dotter blir gravid och exfrun ställer in sitt bröllop, börjar Silvers hjärna förändras. Ur hans mun kommer allt som han aldrig tänkt säga högt”.

Och nu har ni chansen att få prova Nextory helt kostnadsfritt i en hel månad (utan bindningstid)! Så passa på att lyssna in er på sånt ni varit sugna på att höra eller läsa, och testa det där med en ljud- och ebokstjänst. Där inne hittar du tusentals titlar så garanterat finns även din favvo-författare. För att få din månad registrerar du dig HÄR och använder du en annan länk så se till att koden NAGONSFRU för att du ska få 4 veckor kostnadsfritt istället för två.

Bannemig det bästa som finns för att göra det tråkiga roligare.

 

Rekommenderade inlägg