Att ha firat av husets femåring!

 

3v6a7690

 
 

Och så har vi haft födelsedagsfirande i huset i morse!

Leo som blev hela fem år och som under gårdagen inte kunde prata om annat än ”jag önskar att det var nu jag fyllde år” och som äntligen fick vakna upp i morse och höra att det var dags. Att det var hans födelsedag. Dagen då han bestämmer; vad som ska ätas och göras och hittas på och där han till och med kan få bestämma lite över lillebror (även om lillebror är extremt svår att bestämma över).

Vi pyntade lite i köket innan födelsedagsbarnet vaknat helt, så att han kunde komma ut till en lite festligare morgon.

 
 

3v6a7659

 
 

Heliumballonger – om Buse själv får välja.

 
 

tta4

 
 

Lillebror var mycket behjälplig, särskilt med att peka ut ballonger och försöka få tag i kalas-tutorna som låg på bordet. Det där med att ha någon i huset som fyller år var fasligt bra, tyckte Noah och var på extra strålande humör.

 
 

tta3

 
 

Tårtan var det flera som ville lägga vantarna på.

 
 

tta2

tta5

 
 

Och så kom tillslut en yrvaken, morgontufsig Buse!

Hipp hipp hurra!

Han var mycket impad av ballongerna, och av att tårtan hade en raket i sig. Det var nog årets bästa (hela köket luktade nyår efter den där).

 
 

3v6a7725

 
 

Tänt vare här!

 
 

tta

 
 

Och så blåstes det ut ljus och så åt vi tårta och öppnade paket (sparat några till ikväll) och läste upp grattis-kort som kommit på posten, och det var nog precis en såndär morgon som en alldeles nybliven femåring ville ha. Idag ska jag åka och hämta upp dom lite tidigare för en fika på stan, och ikväll har det önskats pannkakor så pannkakor får det bli – den som fyller år bestämmer. Och sen ska det firas till man somnar.

Idag fyller Buse fem år, hela dagen.

 

17 kommentarer till “Att ha firat av husets femåring!

  1. Och så inser man hur galet fort tiden går när jag klickade på ”Att traumatisera en 2åring” under related post’s. Buse var 2 då! Men Jag minns ju det där inlägget hur väl som helst!

  2. Vilken morgon! När stora sonen fyller har jag alltid sommarsemester men lillebror har fått vakna upp till paket på bordet, vanlig frukost, pappa hemma men mamma redan på jobbet… Lite dåligt samvete.

  3. Stort grattis till Leo! Tänk vad tiden går fort. Härligt att få bli firad precis som man vill. Hipp hipp hurra för er 5- åring idag💙

  4. Stort grattis till Leo! Tänk vad tiden går fort. Härligt att få bli firad precis som man vill. Hipp hipp hurra för er 5- åring idag💙

  5. Grattis Buse på Din stora dag! Och tack fina du för en förgyllande härlig blogg. Kram /Emma 22 år, Uppsala

  6. Grattis Leo! Herregud vad tiden går fort. Jag började följa din blogg när du var gravid med honom och nu har det alltså gått hela fem år som jag tittar in till dig så gott som dagligen 🙂
    Kram Katarina

  7. Emma hälsa med
    GrattisKRAMAR till Buse som nu är 5 år HURRA 🎂🍿🍭 !!!
    Leo Du är en härlig kille som ger mitt hjärta värme och glädje genom Din medverkan i bloggen.
    Hälsningar från Ninni, En tjej som starkt gillar Din Mammas blogg 🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg