Att ha hängt med de bästa.

 

3v6a7125

 
 

Älskar den här bilden!

Noah där i hallen, obesvärad och nybadad, och så Spöket som i vanlig ordning hänger Tant i halsen. Ganska så talande för hur det är hemma hos oss mest hela tiden; det där trivsamma kaoset av hundar och barn. Vi är nyss hemkomna från lekland och det har varit obeskrivligt skönt att få hänga ostört med pojkarna idag.

Och så väntar jag på en flytt! Ingen fysisk flytt, utan vi håller på att flytta portalen och bloggarna och byta design, så kanske kan det bli lite hackigt eller knepigt här i helgen men då vet ni alltså varför. Det är ju alltid lite barnsjukdomar så där i början när man byter design eller driftpartner men jag hoppas det ska flyta smidigt. Än så länge har vi inte flyttats över, så mycket kan jag se, men snart borde det ske. Spännande! Alltid kul med nytt och fräscht och portalen kommer bli SÅ mycket snyggare och mer sammanhängande med det här tror jag.

Så, fin lördag på er! Och hoppas ni ska tycka om det nya, ni också. När det nu kommer.

 

6 kommentarer till “Att ha hängt med de bästa.

  1. Spännande! Jättefin bild på några av dina favoriter 💗. Själv är jag lycklig för att jag precis haffat ett gammalt klaffbord till min snart egna lägenhet. Jag och min man ska skilja oss. Det är ett lugnt och gemensamt beslut. Allt fokus ligger såklart på vår 11-åring, och han mår ganska bra. Skönt. Det känns som att flytta hemifrån igen fast med en miljard ggr mer livserfarenhet i bagaget och en något annan stil 😁.
    Lördagskram från Andrea som oxå är lite småförtjust i the one and only Q 😍

  2. Du kan verkligen konsten att fånga de där ögonblicken. Tant och Spöke tar sig en dans medans Noah har en av fab position. Han börjar komma i Buses rang vad det gäller att vara fab. Så himla härlig bild.
    Ha nu en underbar dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg