Att ha en favoritplats.

 

3v6a7152

 
 

Som ni nog förstått på bilder från huset finns det en plats här hemma som är lite sådär extra omtyckt, iallafall av de fyrbenta i familjen;

den lilla hallen.

Det där lilla genomgångsrummet mellan köket och Noahs rum, som mest har den inbyggda bokhyllan och en matta och ett litet bord och inte så mycket mer att stoltsera med. Men det räcker tydligen med en hyfsat fluffig matta och bra utsikt mot kök/vardagsrum/barnrum för att hundarna ska ta rummet i besittning.

 
 

3v6a7141

950

3v6a7176

 
 

Okej, Tooka skulle nog aldrig sjunka så lågt som att ligga på en matta på golvet, men de andra klagar inte utan slumrar där inne och liksom byts av med varann så att där alltid finns nån som håller vakt.

Och nu blev det ny vecka igen ja, väskorna är packade och snart kommer Jenny hit för att få halva butiken produktfotograferad innan jag bränner iväg till förskolan för att hämta pojkarna och få en chans att pussa dom innan tåget går mot Göteborg. Och sen blir det som ni vet Götet och Hotel Pigalle till onsdag, och det får jag väl erkänna att det kunde funnits värre ställen att spendera några dagar på än det.

Nu; rivstarta måndagen! Häpp häpp.

 

Rekommenderade inlägg

12 kommentarer till “Att ha en favoritplats.

  1. SÅ snygg ny look på bloggen!! Och bilden på dig är ju bara helt smashing! Tyckte bloggen var fantastisk redan innan men detta ger ju ett helt slående intryck!

  2. Supersnyggt! Bloggar inte Banditen för EE längre? Saknar henne å tystnaden känns för mig som inte hör något annat ytterst oroande. Hade varit fint om tex du bad om lov att skriva en rad på din blogg men riktat till hennes läsare. Något litet som ger lugn i en tvärt tystnad. Kramis

    1. Hej Maninna! Jo Banditen ligger hos oss men hon tar ju en paus nu som du säkert märkt. Vi har ju en dialog hon och jag såklart och det är därför jag inte skriver något på bloggen om henne, för det är hennes beslut. Hon tar som sagt en paus och det innebär att hon vill ha en paus (om jag skriver om henne så blir det ju inte så mycket paus) och det får man respektera helt enkelt 🙂 Så ibland måste en tystnad få vara en tystnad, tills personen själv känner en vilja att bryta den. Jag kan dock intyga att hon är fullt levande 🙂

  3. så fina bilder! tycker alltid att det är så mysigt att gå in på din blogg. var är den där fina mattan inköpt tro? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.