Att ha en mjuk plats att leka på.

 

3v6a0809

 

Nu är jag hemma!

Och jag kom på att jag måste tipsa om vad som kan vara det snyggaste jag sett på Ellos på länge; dessa ”futoner”. Tjocka, vackra madrasser med tofsar i kanterna, och i det där perfekta linneskrynkliga tyget i mjuka färger. Jag blev förälskad direkt när jag såg dom, och använde min ”40% på allt om du handlar över en viss summa”-kod och köpte två.

Jag visste att dessa skulle hamna inne hos Noah eftersom han älskar att sitta på något mjukt när han rumlar runt, men de är ju precis lika fina på en dagbädd eller i en soffa om man har en i rätt storlek (blir lite Artwood-känsla då, får mig att önska att min soffa var kortare).

 

3v6a0788

 

Noah är en kanin-pojke, han också. Så nu har vi två pojkar och två stinkande kaniner.

 

3v6a0718

elku

3v6a0758

 

Den vackra sänghimlen i linne är inte vår (tyvärr) utan från NG Baby och hänger där i väntan på att bli fotograferad. Futonerna heter Candice och finns HÄR (dock verkar just de här färgerna vara slut, men denna var också snygg tycker jag).

Och ja, det är s å skönt att vara hemma och få landa ett litet tag innan det bär iväg igen. Oktober blir som en spurtande, frustande galopphäst på nåt vis, men det är okej och roligt på ett sätt det också, och framförallt så vet man ju att det inte kommer vara så för evigt.

Nu ska jag fortsätta redigera bilder och sammanställa material.

Ses snart igen!

15 kommentarer till “Att ha en mjuk plats att leka på.

  1. Haha, ibland blir autocorrect kul. Degbädd 😂😂😂 kan riktigt se det framför mig.
    Ha en fiiiiin torsdag 😘

    1. Förresten om jag måste förtydliga. Jag har inget emot lite felstavning här och var och vill absolut inte komma med klagande pekpinnar. Så jag hoppas att du tar det på rätt sätt, men just den här gången fick jag väldiga associationer.

  2. Så fina, men det jag ville säga är att du är så sinnessjukt vacker på din header 🙂 älskar den bilden på dig. Det riktigt bubblar av lycka, styrka , självförtroende och vacker höst 🙂
    Kram Åsa

  3. De var fina, håller med! Jag skulle ta fram en massa gamla inlägg i din blogg för att visa bilder för en vän som ska flytta, jag babblade på om hur man (alltså du) minsann kan måla om gamla skåp så fint och hur många olika sorters väggfärger det finns, men bilderna i t ex ”Att äntligen visa köket före och efter” kommer inte upp? Är det bara på min dator?

    1. Det är nog inte bara hos dig, det tar ett tag när man flyttar hela arkivet till en ny plats så alla bilder har inte hunnit med ännu 🙂

  4. Så himla fint! Dom där dynorna har jag spanat på många gånger och känner nog snart att det är dags för ett klick, eller två, skratt.

    Ha det bäst!
    kram Linda

  5. Vilken tur att barnens kaniner inte är ”riktiga kaniner”, då hade du haft huset fullt av stinkande kaniner….😉😉 Tack för all inspiration Emma!☺

  6. Fina! Jag hade också kaningosedjur när jag var liten, förstår helt klart hur dina pojkar tänker 🙂

  7. Underbart vackert Man blir ju sugen på att flytta ut till landet! Fler och fler unga människor väljer det nu, jag är nog en av dem som också kommer göra det. Inspirerande blogg!

  8. Så sköna foton på den lille och rummet ser så inbjudande ut med den hängande himlen.
    Hoppas du får en lugn fredagskväll och njut av din nya dator! Här hänger den också på en skör tråd så en ny måste hitta hem snart:)

    Massa kramar!
    Adela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg