Att få komma hem till den här kaninpojken idag.

3v6a7786

noah

3v6a7805

3v6a7795

 

Alltsååååå hur söt?!

Idag får jag komma hem till den här kaninpojken, och den andra, och hitta på en massa bus och bara pussa dom där två tills de blir fnittertrötta. Gärna utan kanin dock för de luktar som bekant förbaskat illa (och nej, det går inte att tvätta, då försvinner ju hela grejen).

Och vet ni?! Nu är det ju alldeles snart julmarknad! Att tiden kan gå så fort! Då får jag äntligen dra på mig vinterjackan och gegg-tåliga skor och klampa runt där med fjärilar i magen och lyssna på julmusik och köpa delikatesser och klämma på fårskinn och pilla på julgranskulor och intala mig själv att det faktiskt snart är jul. Och egentligen; med tanke på hur fort tiden har gått hit så tror jag att den kommer susa lika fort fram till fallande flingor (åh låt oss få en vit vinter i år!) och knarr och ljus som doftar kanel.

Det är ju verkligen en årstid som värmer inifrån och ut.

9 kommentarer till “Att få komma hem till den här kaninpojken idag.

  1. Ja, äntligen (om drygt två veckor iaf) drar ju julmarknaderna igång. Huseby brukar du ju besöka men om du är på väg upp mot göteborg under tiden det är julmarknad på Tjolöholms slott så kan jag definitivt rekommendera att besöka den också. Om inte så bara för de magnifika omgivningarnas skull (det var där de spelade in Melancholia med Kristen Dunst. Slottet är magiskt.

  2. Åh stort längt till julen här!! Snart dags för julmarknader ♥
    Och du, jäkla goding på bilderna alltså! Hur söt som helst!
    Stor kram ♥

  3. Jag förstår att kaninerna inte kan tvättas. Ett tips är däremot att låta barnet själv få ”bada ” kaninen i en mysig balja med någon tvål barnet själv varit med och valt i affären (du vet sån billig typ tio kronors så kan barnet få välja helt själv vilken doft det ska vara) och sen kör man den i centrifug en gång och sen torktumlaren och barnet kan få välja vilken handduk kaninen ska få mysa i när den kommer ut ur maskinerna.

    Alltså då är barnet själv med i reningsprocessen och då kan det funka. För vissa barn. Om du redan efter att ha läst det jag skrev VET att det inte kommer fungera så bara strunta i mitt inlägg.

    1. Vilket fint tips <3 Tusen tack! Det ska jag försöka med KoiKoi 🙂 Man är ju bara rädd att det ska bli viss reaktion när "doften" är borta ändå, du vet. Men med Leo kan det absolut fungera nu när han inte är lika fäst längre.

      1. Jag vet! Det med doften är viktigt. Jag har fem barn och favorit gosedjuret är viktigt.

        Men jag vet även hur illa dom kan dofta…. gosedjuren alltså.

        Och du behöver verkligen inte alla testa. Alla får göra som dom vill.

        1. Alltså, jag uppskattar VERKLIGEN din ödmjukhet och det var ett så himla bra tips. Så tusen tack, och det menar jag, för båda sakerna. Du ska veta att jag uppskattar det.

  4. Åh det där med att tvätta gosedjur är dessvärre så oerhört viktigt med tanke på bakteriehärden gosedjuren innehåller. Extra viktigt då det är dags för förskola och fler barn möter gosedjuret. Ett tips är att ha två likadana som man kan alternera då den ena är i tvättmaskinen samt använda ett doftfritt tvättmedel🙂

    1. Våra går ju på förskola men har inte sina kaniner med sig där 😉 Noah har en förskolekanin som han har när han ska sova, men den riktiga är bara hemma. Så det är ingen fara för allmänheten 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg