Att visa vad man kan hitta på Huseby.

3v6a7267

3v6a7294

 

Om ni undrar vad man egentligen kan hitta på Huseby i julklappsväg eller bara till sig själv så kommer här ett litet inlägg med sånt jag a l l t i d köper när jag är på plats, och som jag inte handlar någon annanstans helt enkelt (ej inräknat bröd, ost och sånt).

Först; inneskor!

I år var det dags att handla till pojkarna. Mina, sen tre år tillbaka, är precis lika fina men Buses fötter växer ju så han behövde nya och Noah skulle få sina allra första par. Leo valde ett par snygga grå och Noah fick de här röda små karamellerna. Så himla varmt och skönt att ha, framförallt i Drömmen där golvet är kallt.

Dessa köper jag i boden som är åt vänster om du står med ansiktet mot Johans fårskinn. Jag har tyvärr ingen aning om vad de heter men det står en mycket trevlig man ganska snart åt vänster i den boden med mängder av tossor uppradade – superbra kvalitet och riktigt varma.

 

3v6a7275-2

 

Och så skinn, såklart!

Det här skinnet blev det i år – väldigt likt de jag brukar köpa. Älskar de där lockiga, silverfärgade! Och så köpte jag strumporna ni ser på bild av Johan också, kunde helt enkelt inte låta bli. Långa, varma, handstickade yllestrumpor liksom – det kan man ju inte vara utan på vintern. Tänker bära mina till ungefär mars nu, ovanpå strumpbyxor till klänning eller ovanpå jeansen till vinterskorna. EDIT: Eftersom alla inte hänger med på länkningen så hittar man alltså Johan HÄR om man nu inte är på marknaderna.

 

3v6a7271

 

Johan skickade med ett set till Noah också, med vantar och strumpor (dör så litet och sött) som jag fick på köpet.

 

3v6a7262

 

Mina nya älsklingar.

 

huseby

 

Ja vad kan man mer hitta?

Till höger mer handstickat (från Johan) och till vänster v ä r l d e n s gulligaste lilla fårskinnsmössa till Noah. Denna hittade jag också i boden till vänster om Johan fast nästan allra längst bort åt höger, så det är ännu ett tips om ni ska dit.

 

3v6a7317

 

Och nu är vi hemma igen och jag sitter här i sängen och skriver (med tossorna på) och har sällskap i vanlig ordning. Det är frost ute men ingen snö – det vore väl lite för mycket att begära om man skulle önska sig snö i början av november i södra Skåne – men bilen har fått vinterdäck och pojkarna merinoulls-underställ så vi är redo för vad som än må komma.

Men först; en helt ordinär måndag!

 

6 kommentarer till “Att visa vad man kan hitta på Huseby.

  1. Det där verkar vara julmarknadernas julmarknad! Jag tycker att det är svårt att hitta genuina mysiga sådana men det ser magiskt ut på dina bilder!

  2. Nu är testen ljusgrå igen vilket gör att jag inte ”orkar” läsa 🙁 måste man gå in varje gång och ändra? Verkar jättebesvärligt, tom det jag skriver nu är så ljustgrått så jag knappt ser vad jag skriver 🙁
    MariaG

  3. Nu har jag bestämt mig: någon julmarknad ska jag på i år! Behöver kanske varken tofflor eller fårskinn men ätbara saker är alltid härligt att köpa. Här är det så himla vintrigt nu så det känns inte avlägset med allt det juliga. Stora flingor faller utanför fönstret – asmysigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg