Att ha kransar hos Noah.

3v6a9191

11

 

Inne hos Noah har julen kommit in så smått, där också.

Förutom ljusstake och stjärna och kalender och sådär (som jag tänkte visa typ imorgon eller dagen efter, få se när jag hinner) så hittade jag två stycken kransar på vinden som jag snabbt drog ett rött sidenband i och spikade upp vid dörrarna mot verandan – och så blev det lite extra jul med ens. Noah tycker om dom men han tycker ju å andra sidan om ungefär allt i hela världen och pekar däääär! på det mesta med förtjusning.

Men nu ska jag ut i köket och försöka röja efter dagens kaosartade pepparkaksbak med två pojkar – jisses alltså, jag har nog pepparkaka överallt nu, men hemmet doftar ljuvligt av pepparkakskrydda och killarna hade fantastiskt kul så det var lätt värt.

Fin måndagskväll på er! Imorgon syns vi igen.

Som alltid.

 

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “Att ha kransar hos Noah.

  1. Inte vill du dela med dig av receptet?? Letar som en tok efter ett recept som inte skulle göra degen så “torr” För ärligt äter man hellre degen 😄

  2. Erat hus är ju bara så sjuukt mysigt! Önskar att det kunde komma ut ett liknande gammalt hus med trägolv och stora spröjsade fönster här i trakten men det verkar ont om dem tyvärr. Iaf på Hemnet, haha.
    Undrar också vad det är för fin tröja du har på dig i inlägget med ansiktsmaskerna? Den beiga, båda var fina iofs men den beiga såg ut o vara så gosig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *