Att visa mer av Buses nya rum.

3v6a7491

 

Jamen, då tar vi väl del två av Leos nya rum! Tycker ni inte?

Det här är alltså delen åt vänster när man kommer in i rummet. Tanken är väl att pojkarna ska dela på detta rummet sen, att de får varsin ”del”, men för nu är det bara Buses att njuta av. Och här i denna delen av sitt rum har han skrivbordet, garderoben och en stor kista vi hittade på en loppis hos pappa för hundra år sen och som är s å bra på att svälja leksaker. Där i får verkligen ALLT plats, jag lovar, så om ni snubblar över en sån när ni är på loppis så för guds skull slå till och sen kan ni kasta ner en miljon legobitar och dockor och gosedjur och allt annat där i och så vips ser det städat och prydligt ut.

Svinbra.

 

3v6a7498

lr2

3v6a7501

 

Då ska vi se;

det svävande skeppet köpte jag på Artilleriet för ganska längesen, garderoben hittade vi på vinden och sen fick den lite färg, skrivbordet är från Lasses i Ryd (men jag har målat benen) och skrivbordsstolen är ett IKEA-hack som ni hittar om ni väljer kategori DIY här inne. Svanen i fönstret är från Modesto och det svävande flygplanet har hängt med sen innan han föddes och det kommer från ILVA.

Det var nog allt va?

 

3v6a7510

lr

3v6a7512

 

Och det var skrivbordshörnan det! Han är så v a n s i n n i g t pysslig vår son så han behöver mycket utrymme för att klippa, tejpa, klistra, måla och skapa och varje dag drar han med sig så mycket alster hem från förskolan att han verkligen ser till att de får ge valuta för månadskostnaden – men jag älskar att han är så kreativ så för vår del får han gärna skapa precis vad han vill, bara kreativiteten aldrig dör. Och just det – tavlan! Hur fin? Från Prag såklart.

Men nu drar jag till Stockholm minsann, så ses vi snart igen.

Tack för att ni finns (och för alla era u n d e r b a r a kommentarer, förlåt om jag tjatar men jag blir verkligen så himla glad).

 

22 kommentarer till “Att visa mer av Buses nya rum.

 1. Hihi Julia (som är en månad yngre än buse) älskar också att pyssla och klippa (och vika) så vi får också valuta för förskolekostnaden så att säga 😝 Häromdagen när jag var förbi akademibokhandeln köpte jag bland annat en origamibok med enkla beskrivningar och massa vikpapper till henne i julklapp. Kanske skulle passa buse med 🙂

 2. Fint!
  Jag blir nästan sugen på att skaffa barn igen, bara för att få inreda ett barnrum 😉
  Att ge barnen en ordentlig pysselhörna är nog det bästa man kan göra. Ordetligt med tejp, pennor, glitter och papper, så kan de uppfinna nästa vad som helst.
  Kram

 3. Så himla himla mysigt! beundrar verkligen att du får till det rent estetiskt med alla saker, blir himlans fint! Vilda är också superpysslig så en pysselhörna är verkligen på To-Do listan! Ha det fint i stockholm 😀

 4. Så härligt rummet är alltså!
  Längtar Så efter att få inreda pojkarnas rum (när vår tillbyggnad är klar…). Ska bli SÅ kul!!

 5. Umderbart rum och längtar efter att få inreda och göra fint i min lilla sons blivande rum <3.

  Var finns den superfina månen att få tag på :-)?

 6. Hej hej…
  testar att kommentera fast det inte brukar funka….
  bara mååååste skriva att du är fantastisk!!
  å Buses rum är sååå fiiiiiiiint så jag nästan funderar på om inte min 21-åring skulle vilja ha det prixis sådär i sin nya lägenhet…hehe….
  Ha det underbart i storstan..
  kraaaam Katarina

 7. Som jag önskar att du hade en tjej i tonåren så jag fick inspiration till min dotters rum. Kanske en önskerubrik ? HUR du skulle göra de, har jag ingen aning men så här i juletiden kan man ju önska 🙂
  Önsketävlig: att vinna en fotogragering med mig och dottern av dig (eller möjlighet att köpa detta)
  Tack för den i särklass absolut bästa bloggen, ever..

 8. Emma så underbart kreativt inrett rum Buse har. Vilken lycka för honom att få ha ett sådant rum.
  Jag är själv uppvuxen där kreativitet, lek och fantasi har givits plats.
  En sak jag har tänkt på, är att det är viktigt med bra belysning där man sitter och pysslar, ritar och skriver…jag skriver den här meningen i all välmening för Buses ögon. En av Dina Ögonstenar 😉.
  Ljusa Kramar från Ninni.

 9. Rummet är ju en dröm, och jag förstår varifrån Buse ärvt sin kreativitet!
  Jag måste berätta en sån sjuk grej; jag drömde om dig i natt! Jag har hängt med dig här på bloggen nästan från början, och det känns ju nästan som om jag känner dig, även om du inte har en aning om vem jag är… I drömmen hade jag bokat en klipptid hos dig (ja, din kreativitet sträckte sig även till hårklippning i min dröm, hrrm). Jag var nervös inför att få träffa dig i verkligheten och det var med stor spänning jag satte mig i frisörstolen. Du bara tittade lite mystiskt på mig en stund, och sedan började du helt sonika att raka av mig håret på ena sidan!! Jag har väldigt långt hår och det blev väldigt artsy…. du hade även planer på att tatuera in ett mönster i skalpen på den rakade sidan men där var jag tvungen att stammande sätta stopp. 😊 Jag ville absolut inte göra dig ledsen i drömmen genom att säga att det nog inte riiiiktigt var min stil, men inombords dog jag lite… Skönt att vakna och inse att det bara var en dröm 😅.
  Ha det så kul i Stockholm! Ska bli spännande att höra om vad du ska hitta på.

 10. Hej! Så fint så att ord inte räcker till. Jag undrar om du har några tips på bra barn-shopping i Stockholmia. Typ inredning och kläder osv. På fredag åker vi! Tack för superfin blogg!

 11. Så himla fint!
  Duktig du är! 👏🏻😃
  Vår dotter ska snart få byta rum och de ska bli så vansinnigt roligt att börja om och inreda det.
  Ha en fin onsdagkväll! 😊

 12. Fick såå fint paket från Kung Fidolin idag (julklappar till små kompisar!). Min sambo sa: Men va? Har du redan fått paketet, beställde du inte typ igår?!

  Superservice! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg